Slozio bi se s cromodora-om, ne zato sto imam jednog Tudora, (pisem ga s velikim slovom) istina stariji model Tudor Hydronaut II, nego zato sto sam prezadovoljan s njim, Kupio sam ga pre par meseci i od tada ga maltene ne skidam sa ruke. Ovi ostali redovno na winderu, cekaju i cekaju....
Da pojasnim malo...Gledao sam ga duze vreme, slike, spotove, recenzije, kritike i pohvale....sve je to palo u vodu kada sam ga video uzivo i stavio na ruku. Ne moram napominjati da je trgovac odmah trljao ruke.
Svi znamo sta je Tudor i kakve satove prave, ono sto je mene privuklo je ovo....u zadnjih nekoliko godina jako puno ulazu u marketing, reklame, promocije....i taj trud ce im se isplatiti to je sigurno. A sve to rade jer su se ponovno vratili na trziste SAD-a, i zele uzeti svoj deo kolaca....moje skromno misljenje je da i hoce. Napomenio bi samo ovo, jedna Coca-cola na reklame trosi 72% dobiti, zasto? A spada u vrh svetskih brendova.
I na kraju jos ovo.....ukusi su razliciti a lepota sata je u oku promatraca! Meni je moj Tudor lep
Registracija
Help

37Likes
LinkBack URL
About LinkBacks

Odgovor sa citatom
. Speedmaster obican sam zeleo kad vidim uzivo da mi ne bude zao para
...ali nazalost sa celicnom narukvicom izlgeda kao da sam nasledio sat od caleta ..znam da je to svetogrdje, ali jednostavno noviji modele kao npr Dark side of the moon deluju vrh...ali im je takva i cena. A 3570.50 je jakooooo klasican sat...sat koji mogu nositi i kad budem dosta stariji. Tako da bih kupovinu istog ostavio za koju godinu, sigurno bih ga uzeo, ali jednostavno mi nije legao sad na zglob ako me razumete. Na kozi deluje ok, ali mi to sad nije resenje.
.

, pa polako...kad budem definitivno nesto odlucio ..onda porucujem.

Bookmarks sajtovi