Jovana dobrodosla i veliko hvala na lepim recima.
Ono sto bih prvo napomenuo je da mi je zaista veliko zadovoljstvo da nam se pridruzuju i pripadnice lepseg pola koje su pravi zaljubljenici u satove.
Da budem iskren zadatak koji si nam postavila nije nimalo lak, i mislim da cu morati dobro da se pozabavim njegovim resavanjem. Nazalost cenovni rang koji si zadala i tip mehanizma dosta komplikuju stvari.
Situacija je takva da najveci broj zenskih satova poseduje kvarcni mehanizam jer vecini zena tip mehanizma nije uopste vazan, ili barem nije toliko vazan kao izgled sata. Stoga moja prva potraga nije bas urodila plodom i naisao sam na satove za koje sumnjam da ce te u potpunosti zadovoljiti, verovatno najvise zbog velicine:
Tissot Le Loche, T41.1.183.53
Tissot PR50, T34.1.283.31
Burett Neo Icon, B5201CF
Tissot ne treba posebno opisivati a Burret je brend koji nije bas toliko poznat siroj javnosti ali uveravam te da proizvode jako kvalitetne satove sa odlicnim detaljima i zavrsnom obradom. Koriste pouzdane ETA svajcarske mehanizme, tako da ni tu nemam zamerki. Nekada su bili poznati po tome sto su nudili dozivotnu garanciju na sve satove, ali sada je garancija smanjena na 3 godine, sto je i dalje dosta konkurentno u poredjenju sa ostalim proizvodjacima.
To je sve za sada, ali ocekuj da cu naci jos neke zanimljive modele koje cu ti predloziti, pa budi u toku.
Pozdrav,
V.S.
Registracija
Help

LinkBack URL
About LinkBacks

Odgovor sa citatom
Bookmarks sajtovi