Da, Triton mi se i prošli put svideo, ulazi u uži izbor!
TRITON 100 ATM Stahl
Njega bi mogao i breko nemaca da naručim, jeftinije u svakom slučaju.
Nego čitam i gledam Review za Stowa Seatime Prodiver, kako je dobar na slikam, uhhh...![]()
Da, Triton mi se i prošli put svideo, ulazi u uži izbor!
TRITON 100 ATM Stahl
Njega bi mogao i breko nemaca da naručim, jeftinije u svakom slučaju.
Nego čitam i gledam Review za Stowa Seatime Prodiver, kako je dobar na slikam, uhhh...![]()
Možda Prometheus Ocean Diver? Trenutno ih nema na lageru, ali kontaktiraj Carlos-a i pitaj kada i da li će biti ponovo dostupni. Sa svim dadžbinama ne bi te izašao više od 480e a ja nisam naišao ni na jedan loš komentar što se tiče kvaliteta novih Prometheus satova, naročito kada je Ocean Diver u pitanju. Po meni, užasno dobro izgleda...
Pictures borrowed from WUS member Jittery Jim
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Zanimljiv satić, zanimljiva cena...
Boschett Reef Ranger Limited Edition S-Series
_______
Movement = Gold plated ETA 2824-2
316L surgical grade SS
300m water resistant
Sapphire crystal
Screw-down crown and caseback
Solid end link bracelet with screws
C3 Superluminova treated hands and applied markers
SWISS MADE
Dimensions: Case - 42mm w/o crown, Height - 13mm, Bracelet - 22mm wide
Direct Price --- $675
Dalibore...Simo...Dragane
Izvinite što tek sada odgovaram! Što se tiče Stowa satova tu nema greške, uzimam ga samo ako imam dovoljno novca.
Sada mi je trenutno interesantan Laco sat, baš zbag svoje ličnosti koju poseduje, (nadam se da ne samo meni?) sat je potpuno drugačiji neobičan, dostojan i koliko toliko pristupačan!?
Kontaktiraću g. Pfeiffera, nadam se uskorom njegovom odgovoru. Kada bi neko naručio sat iz Nemačke, Švajcarske, Canade koliko bi me izašao onda, cene su za svakoga iste što se tiče tih putnih troškova da zanemarimo plaćanje carine i ostalih dažbina.
U stvari sada kada malo bolje pogledam nekih 50€ bi me koštao u paketu ovde kod mene sa svim tim dodatim plaćanjima?
Poslednja ispravka: ANGEL (3.6.2010. u 0:40)
Nisam bas razumeo prvu recenicu...? Mislis da neko naruci u inostranstvu pa da ti donese? Nisam bas siguran koliko ces usparati novaca, jer ako neko porucuje u Nemackoj, on placa VAT, pa ti dodje skoro na isto, nesto malo manje.
A carina u US je manja nego ovde, pa Ameri prodju najbolje - odbije im se VAT, a naplati neka smesna carina. Vidim na WUS-u da je carina za onaj Laco sa miyotom koji ja merkam $15, a mene ce izaci carina + pdv oko 50 eur!
jole777 kaže:
Ne mora biti nemac, može i švajcarac!
Šalim se naravno, nešto dosadašnjim satovima već ponuđenim. Pfeiffer mi se još ne javlja, a nije bio korišćen moj Engleski, mame mi!![]()
Angele - danas je u Austriji i Hrvatskoj (pa pretpostavljam i u Nemackoj) praznik.
Verovatno ne rade danas... Sacekaj da vidis da li ces dobiti odgovor sutra.
Shvatio si me, mislio sam da neko naruči za mene i tako jeftinije prođem!
Ništa od toga, kada ga budem naručivao, naručiću ga odavde (možda zajedno sa tobom u nekom Internet Caffe-u)
Poslao sam još sinoć mail Pfeifferu, nisam dobio odgovor još uvek, ne znam što...daj mi link, možda nešaljem na pravu adresu.
Ako neko ima nešto zanimljivije neka slobodno javi, nisu samo ova dva sata u opticaju.
B-UHR-u još nije vreme, želim pravu limitiranu seriju takvog sata.![]()
pa, ides na sajt, pa CONTACT.
ili, krace: P.Pfeiffer@lacher-uhren.de
hehe, iskusno, pozdravljam taj stav, a po svemu sudeci bice uskoro neka nova limitirana serija, ali ko ce da ceka...![]()
jole777 kaže:
To nisam znao, a baš je počelo da me nervira što se niko ne oglašava, Hvala Vlado.![]()
Bookmarks sajtovi