Kako je leeeeep. Jedva sam podesio vreme.
Sent from my LG V20 using Tapatalk
Kako je leeeeep. Jedva sam podesio vreme.
"Mi pravimo stvari koje ljudima ne trebaju,zato proizvodjac satova ne sme da ima prejak ego"- Jean-Marc Jacot
^Čestitke kolega, sa ovog i još jednog foruma. I tamo ti je sat cool.
Evo da i ja prijavim jedan G-Shock "pravi" digitalac:
![]()
Pozdrav, pazario sam ovog Lorusa na eBay-u u GB, pre 2 dana je stigao ali neispravan odnosno kasni 2 sata dnevno. Zamenio bateriju ali problem ostao, uz njega je išla i ova garancija na čijem spisku je i "Vitanov" pa me interesuje jel ona validna kod nas ili da ne gubim vreme sa njima?
Izvinjavam se ako sam omasio temu ali nisam našao prikladniju
Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока
Poslednja ispravka: silesile (18.11.2017. u 15:10)
Ako je on na spisku onda ne moze da se vadi, tebi je garancija overena tako da nema zezanja, on ce svoj rad da naplati...mislim od seika/lorusa.
Ako je na spisku Vitanov nemoj da brines. Idi u ponedeljak kod njih.
Bas lep i zanimljiv sat.
"Mi pravimo stvari koje ljudima ne trebaju,zato proizvodjac satova ne sme da ima prejak ego"- Jean-Marc Jacot
Hvala, bunilo me je samo da li je ok popunjena garancija da me zbog toga ne odbiju
Edit: nigde nema modela i datuma kupovine
Poslednja ispravka: silesile (18.11.2017. u 15:44)
Na žalost tako sam i mislio
Probaj da pišeš prodavcu, objasniš mu problem i pitaš da li se garancija može ipak uvažiti, eventualno da se obrati Vitanovu direktno. Jeste da uslovi garancije to ne predviđaju, ali ukoliko postoji dobra volja i razumevanje, može se desiti da ti izađu u susret. U svakom slučaju vredi pokušati, jer pisanje emaila iziskuje samo nekoliko minuta, a možda se ispostavi i da ovde vredi izreka da lepa reč otvara i gvozdena vrata.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Upravo mi je odgovorio prodavac, kaže da pokušam sa servisom i ukoliko ne uspem da se dogovorimo oko vraćanja
Ukoliko ga budem slao nazad u GB ko bi trebao da snosi troškove slanja tamo i nazad i kako da izbegnem duplu carinu i pdv pošto sam ih jednom već platio?
Samo da javim epilog
Vitanov potvrdio kvar ali zbog zamene baterije na drugom mestu garanciju nisu prihvatili, naplatili par stotina pregled i predložili popravku kod njih 3.600.
Javio prodavcu kakva je situacija i poslao izvestaj iz servisa i danas poštar doneo novi sat koji će morati na oglas pošto je prošli kupljen za poklon a ovaj je kasno stigao. Prodavac kontaktirao Lorus i dobio zeleno svetlo da pošalje zamenski sat koji je na sreću prošao bez carine i poreza i ako je na prošli naplaćeno ~20e a kutija za nijansu manja nego ona za cipele tako da sam imao sreće. Hvala svima na savetima, pisanje par mailova se isplatilo
Bookmarks sajtovi