• Satovi RSS Feed

    Pregled teksta

    Nicolaus Spinner, vlasnik jedne male ali prilično poznate nemačke kompanije za proizvodnju satova, je u svoju ponudu robustnih i radnih satova uvrstio još jedan model koji svojim izgledom i tehničkim karakteristikama baca senku na mnoge skuplje i prestižnije proizvođače satova.



    Novi UTS Adventure GMT ručni sat ima kućište izrađeno od hirurškog čelika koje se odlikuje saten završnom obradom. Prečnik kućišta iznosi 46mm dok je debljina 15.5mm a poštovaoci ...
    Pregled teksta

    Classima kolekcija je javnosti po prvi put prikazana 2005. godine i zahvaljujući spoju klasičnog i savremenog dizajna veoma brzo postala jedna od najprodavanijih Baume & Mercier serija satova. Sada Baume & Mercier predstavlja Classima Automatic Jumping Hour, novi model za kojeg se nada da će nastaviti uspešnim stopama svojih prethodnika.



    U elegantnom kućištu prečnika 42mm nalazi se automatski mehanizam, Dubois Depraz 14400 koji je baziran na ETA 2892-a2 ...
    by Objavljeno 6.12.2010. 19:16  broj čitanja: 4698 
    Pregled teksta

    Konačno predstavljena nova Doxa koja je pompezno najavljivana na WUSu ali i dugo očekivana od strane zaljubljenika u ove legendarne ronilačke satove.



    Tehničke karakteristike:
    • Diameter 47.00mm including crown protection
    • Diameter excluding the crown protection is 44.00mm.
    • Lug width 22.00mm.
    • Lug to lug 48.00mm.
    • Height 16.00mm.
    • Bezel diameter 40.80mm.
    • Crown diameter 6.50mm.
    • Movement: ETA 2897 Top grade






    ...
    Pregled teksta



    Ralph Lauren je juče predstavio novi ručni sat, Sporting Watch čiji dizajn je inspirisan izgledom Bugatti Type 57SC Atlantic kupe automobila koji je, gle čuda, u vlasništvu Ralph Lauren-a. Uprkos činjenici da je Sporting Watch već prikazan javnosti, ovaj sat će zvanično predstavljanje imati na salonu visokog časovničarstva SIHH 2011 koji se održava sredinom januara 2011. godine.



    Kao što sam već napisao, glavna inspiracija prilikom dizajniranja ovog ...
    Pregled teksta

    Girard-Perregaux je u 2010. godini predstavio nekoliko izuzetnih ručnih satova a na SIHH 2010 prilično veliku pažnju su privukli GP 1966 chronograph i GP Tourbilon sa tri zlatna mosta! Moje je mišljenje da od proizvođača kao što je Girard-Perregaux ništa manje od savršenstva ne treba ni očekivati što je sa novim modelom koji će biti predstavljen na SIHH 2011 sajmu itekako postignuto.




    Girard-Perregaux 1966 Small Seconds je novi član čuvene GP 1966 kolekcije ...