Prikaz rezultata 1 do 10 od ukupno 27
Like Tree16Likes

tema: Vacheron Constantin Overseas Perpetual Calendar Chronograph

Hybrid View

Istaknuti član Avatar korisnika dragon
    Član od
    27.8.2008.
    Lajkovi
    1419
    Reputacioni uticaj
    55

Određen forumom Re: Vacheron Constantin Overseas Perpetual Calendar Chronograph

Miloše, pitanje koje si postavio i način na koji si kasnije formulisao odgovor sugerišu da tekstovi koje postavljam nisu autorski već da je odrađen klasičan prevod bez navedenog izvora. Veruj mi da bi mi najlakše bilo da odradim copy/paste i postavim desetak tekstića dnevno na engleskom uz naveden izvor ali to ne želim jer ne živim u državi u kojoj je engleski zvaničan jezik i smatram da ovaj forum kao i njegovi članovi ipak zaslužuju malo viši kvalitet. Naravno da prilikom pisanja članaka koristim informacije koje su postavljene na eminentnim portalima i internet stranama vodećih svetskih magazina iz oblasti časovničarstva jer u suprotnom ne bih ni bio u mogućnosti da postavim mnoge tekstove ali ih ne preuzimam niti ih prevodim. Kada to budem radio, budi uveren da ću postaviti i link ka sajtu sa kojeg je skinut tekst.

LM, da ne dužim previše i da ti odgovorim na pitanje. Linkova ka kvalitetnim blogovima i portalima koji predstavljaju odličan izvor informacija imaš postavljeno u nekoliko tema na forumu, samo treba uložiti malo truda i odraditi pretragu (recimo, ovde). Moji izvori? Hehe... kada bi video bookmark u mom browseru sve bi ti bilo jasno.

Radasinka, kontaj kako god želiš. Ne interesuje me.

Pozdrav,
    Dragan
    PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA

"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"

Men invented time. Seiko perfected it.

Banned
    Član od
    26.3.2011.
    Lajkovi
    19
    Reputacioni uticaj
    0

Određen forumom Re: Vacheron Constantin Overseas Perpetual Calendar Chronograph

Citat dragon kaže: Pregled poruke
    Radasinka, kontaj kako god želiš. Ne interesuje me.
    pa sta da ti kazem sem da si bas smeker, pravo gospodsko ponasanje za primer
    nikola0406 likes this.

Slične teme

1. Vacheron Constantin satovi - info
    By Shmizla in forum Vacheron Constantin
    Odgovora: 1
    Poslednja poruka: 17.2.2012., 11:53
  2. Citizen Perpetual Calendar Titanium Chronograph Eco-Drive Watch
    By dejan vjestica in forum Prodaja satova
    Odgovora: 0
    Poslednja poruka: 28.5.2011., 22:15
  3. Odgovora: 4
    Poslednja poruka: 4.3.2010., 19:25