Miloše, pitanje koje si postavio i način na koji si kasnije formulisao odgovor sugerišu da tekstovi koje postavljam nisu autorski već da je odrađen klasičan prevod bez navedenog izvora. Veruj mi da bi mi najlakše bilo da odradim copy/paste i postavim desetak tekstića dnevno na engleskom uz naveden izvor ali to ne želim jer ne živim u državi u kojoj je engleski zvaničan jezik i smatram da ovaj forum kao i njegovi članovi ipak zaslužuju malo viši kvalitet. Naravno da prilikom pisanja članaka koristim informacije koje su postavljene na eminentnim portalima i internet stranama vodećih svetskih magazina iz oblasti časovničarstva jer u suprotnom ne bih ni bio u mogućnosti da postavim mnoge tekstove ali ih ne preuzimam niti ih prevodim. Kada to budem radio, budi uveren da ću postaviti i link ka sajtu sa kojeg je skinut tekst.
LM, da ne dužim previše i da ti odgovorim na pitanje. Linkova ka kvalitetnim blogovima i portalima koji predstavljaju odličan izvor informacija imaš postavljeno u nekoliko tema na forumu, samo treba uložiti malo truda i odraditi pretragu (recimo, ovde). Moji izvori? Hehe... kada bi video bookmark u mom browseru sve bi ti bilo jasno.
Radasinka, kontaj kako god želiš. Ne interesuje me.
Pozdrav,
Dragan
Registracija
Help

16Likes
LinkBack URL
About LinkBacks

Odgovor sa citatom

Bookmarks sajtovi