E gde ste vi otišli...
Recimo, ja nisam preveliki zaljubljenik u Rolex satove, nemam ništa protiv ovog proizvođača ali mislim da ima daleko boljih i kvalitetnijih satova u tom cenovnom rangu od Rolexa. Međutim, ipak imam izuzetno poštovanje prema Rolexu jer je napravio nešto čime se ne može podičiti veliki broj proizvođača.
A o ukusima ipak ne vredi raspravljati. Treba imati u vidu da postoje ljudi koji kupuju satove, ne zbog imena ili onoga šta to isto ime predstavlja u društvu niti zbog dokazivanja svog novostečenog statusa i bogatstva, već zbog inovacija, kvaliteta, načina izrade, divljenja i poštovanja prema proizvođaču, zadovoljstva koje im pruža sat na ruci... jednom rečju, zbog ljubavi prema satovima. Takav izbor treba poštovati bez obzira dal je reč o Rolexu ili Raketi.
Sub, čoveku je pružen odgovor još na samom početku teme. Cena od 3300€ je previsoka za sat bez papira, pa sve da dolazi direkt iz fabrike. Sad, svaki proizvod vredi onoliko koliko je kupac spreman da ga plati... Pa ako neko želi da izdvoji i izdvoji 3300€ za dotični model, to može samo da znači da sat nekome vredi toliko.
Pozdrav
Registracija
Help

LinkBack URL
About LinkBacks

Bookmarks sajtovi