E gde ste vi otišli...

Recimo, ja nisam preveliki zaljubljenik u Rolex satove, nemam ništa protiv ovog proizvođača ali mislim da ima daleko boljih i kvalitetnijih satova u tom cenovnom rangu od Rolexa. Međutim, ipak imam izuzetno poštovanje prema Rolexu jer je napravio nešto čime se ne može podičiti veliki broj proizvođača.

A o ukusima ipak ne vredi raspravljati. Treba imati u vidu da postoje ljudi koji kupuju satove, ne zbog imena ili onoga šta to isto ime predstavlja u društvu niti zbog dokazivanja svog novostečenog statusa i bogatstva, već zbog inovacija, kvaliteta, načina izrade, divljenja i poštovanja prema proizvođaču, zadovoljstva koje im pruža sat na ruci... jednom rečju, zbog ljubavi prema satovima. Takav izbor treba poštovati bez obzira dal je reč o Rolexu ili Raketi.

Citat sub kaže: Pregled poruke
Neverovatno covek pita da li je visoka cena,a odmah krenu price ne bi ni za zivu glavu taj sat,ima boljih,ima lepsih,nije nista narucito.....
Sub, čoveku je pružen odgovor još na samom početku teme. Cena od 3300€ je previsoka za sat bez papira, pa sve da dolazi direkt iz fabrike. Sad, svaki proizvod vredi onoliko koliko je kupac spreman da ga plati... Pa ako neko želi da izdvoji i izdvoji 3300€ za dotični model, to može samo da znači da sat nekome vredi toliko.

Pozdrav