O ukusima naravno ne vredi raspravljati, da li ima boljih sigurno ih ima puno mislim da Rolex nikako ne moze da pretenduje na to nekoko mesto koje cuvaju neke marke poput patek-a,vacheron-a....
Da li je dzipadzijski verovatno jeste ali mislim da vise nije ni priblizno tolko kolko je bio omiljen tokom "sjajnih" devedesetih danas mislim da suvereno tom kategorijom vlada breitling ali mislim da ni najmanje za njima ne zasostaje panerai koji je nova moda beogradskohg asvalta.
Licno linija rolex-a meni je sjajna, kako stoje na ruci od ,po mom misljenju premalog datejust-a(starog), pa sve do DEEPSEA je odlicno.
To su satovi koji imaju dovljno prepoznatljivosti,jednostavnosti,prestiza ,a ponovo potpuno obicni i nekako za svakodnevno nosenje sto mi neko rece nije to sat za vitnrinu nego da ti bude non stop na ruci.O njegovoj liniji naravno puno govori i bezbroj"kopija" na bazi njega neko je ovde stavljao slike Invikte ,Longines takodje radi nesto slicno njemu.
Sto se tice cene verovatno je precenjen, ali kolko mi je poznato na trzistu polovni satova barem kod nas njima najmanje pada cena,a sa druge strane najlakse se prodaju .
Registracija
Help

4Likes
LinkBack URL
About LinkBacks

Odgovor sa citatom
Bookmarks sajtovi