Citat nikola0406 kaže: Pregled poruke
...A sto se Omeginih boljki tice i prijavljivanja kvarova po forumima,pa treba uzeti u obzir da je taj podforum Omege npr na WUS jedan od najvecih ako ne i najveci, i da se ljudi obicno na forumima javljaju kad imaju neki problem, nece se javiti sa recenicom, ej samo da vam kazem moj sat radi ...... Platis u Srbiji Speedmaster 3500e a u Americi 1500dolara. Ej.....
Nikola potpuno se slazem sa tobom u vezi cena!! Hocu i ja Speeda za 1500 dolara
Ali mislim da nisi upravu u vezi Omegine politike prema kupcima, a cini mi se da je to kljucno za svaki brend koji zeli da se smatra VELIKIM. Licno smatram da se ljudi javljaju na forume da bi izneli licno nezadovoljstvo i nepravdu koju smatraju da su doziveli, izmedju ostalog, zato i sluze forumi. Pitanje je kako to da nema Rolexovih nezadovoljnih kupaca I Rolexi se kvare i imaju razne smetnje u radu, pa nista, nema nezadovoljnih Rolexovih vlasnika koji se zale na Rolexove servisne sluzbe.
E' tu je "kvaka", Rolexova politika - kupac na prvom mestu, svaki sat u slucaju da mu u garantnom roku nesto fali i ako kupac to zeli, menja se novim! Tako se cuva brend, postuje kupac i njegov novac, i najvaznije, ja bih samo zbog toga (te sigurnosti) kupio Rolex.