Koliko sam ja upućen, Omega ne pokušava da se nosi sa jednim GP, Patekom, Breguetom i ostalom elitom niti Swatch grupa planira da je pozicionira u tom segmentu. Ujedno, Omega kao proizvođač nikako nije slabija od Breitlinga.
Koliko sam ja upućen, Omega ne pokušava da se nosi sa jednim GP, Patekom, Breguetom i ostalom elitom niti Swatch grupa planira da je pozicionira u tom segmentu. Ujedno, Omega kao proizvođač nikako nije slabija od Breitlinga.
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Omega ispod Breitlinga, hmmm to sad prvi put cujemBreitling jeste dobar sat ali... I ja mislim da se Omega nikako ne moze porediti sa GP, Patek, Breguet, niti sam ja igde procitao da oni to zele. Njima je cilj da Amerikanci i ponavljam Amerikanci shvate, a njima sve moras crtati
ja ih volem, ne mrzim Amere, da je Omega isto sto i Rolex. A oni koji u Americi imaju para ce kupiti pre Rolex nego neki tamo IWC,Zenith, GP...kao a jel imate bas neke dobre satove, npr Rolex
A sto se svakog, kome se Omega dopada kao brend tice, Rolex moze biti ne znam gde pozicioniran, opet bi kupili Omegu
Opet stari dobri rat izmedju Omege i Rolexa se ovde zakuvava koliko vidim a i to govori da je izjednacena borba...A sto se Omeginih boljki tice i prijavljivanja kvarova po forumima,pa treba uzeti u obzir da je taj podforum Omege npr na WUS jedan od najvecih ako ne i najveci, i da se ljudi obicno na forumima javljaju kad imaju neki problem, nece se javiti sa recenicom, ej samo da vam kazem moj sat radi
Mada, ne branim ja Omegu, pa naravno da ce se pokvariti nesto sto je mehanicko, niti mi se svidja to sto oni debili iz Swatc grupe dizu cene da bi se takmicili s bilo kim...Dize Rolex pa cemo i mi,pa podignite kvalitet, oboje, pa dizite cene, dajte nesto novo pa dizite cene. podrzavam APSOLUTNO samo zatvaranje i onemogucavanje prodaje Omege u sivoj zoni jer je to ludost, i to im je i srozalo ugled.Po meni. Platis u Srbiji Speedmaster 3500e a u Americi 1500dolara. Ej.....
Nikola potpuno se slazem sa tobom u vezi cena!! Hocu i ja Speeda za 1500 dolara
Ali mislim da nisi upravu u vezi Omegine politike prema kupcima, a cini mi se da je to kljucno za svaki brend koji zeli da se smatra VELIKIM. Licno smatram da se ljudi javljaju na forume da bi izneli licno nezadovoljstvo i nepravdu koju smatraju da su doziveli, izmedju ostalog, zato i sluze forumi. Pitanje je kako to da nema Rolexovih nezadovoljnih kupacaI Rolexi se kvare i imaju razne smetnje u radu, pa nista, nema nezadovoljnih Rolexovih vlasnika koji se zale na Rolexove servisne sluzbe.
E' tu je "kvaka", Rolexova politika - kupac na prvom mestu, svaki sat u slucaju da mu u garantnom roku nesto fali i ako kupac to zeli, menja se novim! Tako se cuva brend, postuje kupac i njegov novac, i najvaznije, ja bih samo zbog toga (te sigurnosti) kupio Rolex.![]()
Lepe Omege nema sta. Koliko vidim Omega je malo podigla cene satova?
extra su,baš lijepe....rolex je mnogo izvikan,a možda i griješm...
i brate mnogo šljašti prepoznaje se na kilometar![]()
Sreca pa je aktuelna tema u pitanju...
Ne znam samo po cemu to Rolex "sljasti" vise od Omege, ali svako ima pravo na svoje misljenje.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Pa sa nekim modelima je i sada u rangu Omege.
Apsolutno da jeste,ali govorim generalno gledano u nekom buducem vremenu za sve modele.Ne samo pojedine modele.
Vjeruvatno si u pravu,tj biti ćeš u pravuZenith:78718 kaže:
![]()
Bookmarks sajtovi