Haha, ma nije poenta u "dobro jutro" već u pristupu, ovo je dobrovoljna neobavezna zajednica ljubitelja satova, većina je ovde jer su ljubitelji a ne preprodavci, i onda kad nekom prva i jedina poruka bude "Koliko vredi ovo", ali ne u smislu "koliko mi znači ovo" već koliko mogu da zaradim, malo je glupo.... Što se tiče kulture i ponašanja, davno smo se degradirali, ne samo da nema poštovanja fakulteta i profesora kao institucije, niko nikog ne poštuje. Skoro na trafici čovek ne kaže ni dobar dan, odmah " daj mi to i to", valjda smo besni pa samo "daj", tip istovaruje robu i parkirao se i blokirao auto, čovek ne može da izađe, "možeš li da pomeriš auto", nema "izvini, evo samo minut da istovarim", nego "sačekaj", bez pardona. Posebno sam alergičan na "bato ae mi baci pogled na ovu rupu u zubu", kao da mi je to nešto najnormalnije na ulici ili u kafani, pa čak i u ofisu, hoće da mu dam dijagnozu a previše tražim ako ga zamolim da sedne u stolicu predviđenu za to. Malo sam skrenuo s teme, a da i mislim da se treba izuti, oduvek se izuvam u svojoj i tuđoj kući, jer ko zna gde sam bio i šta mi je na đonu a trebalo bi da je unutrašnjost kuće čista, kao i moje čarape.
Registracija
Help

505Likes
LinkBack URL
About LinkBacks

Odgovor sa citatom

Bookmarks sajtovi