Nevaspitani gospodine,
Pretpostavljam da ste te podatke našli koristeći Google, pa ne vidim razloga da bilo ko od forumaša odrađuje taj posao umesto vas. Ne zahteva mnogo vremena da se unese "perfection w&d pocket watch", klikne Search, i rezultati će se odmah pojaviti. Da ste učinili taj veliki napor, saznali biste o satu ono što ste i sami naveli. Možda ste i prevideli činjenicu da niko od sedamdeset članova i gostiju koji su kliknuli ovu temu (neki i više puta) ne poseduje isti sat, da nema vremena da kopa po internetu ili da ne želi da to uradi umesto Vas. Jednostavnom pretragom opisanog tipa ljudi saznaju i mnogo složenije informacije, pa pretpostavljam da ćete u budućnosti saznati i nešto više o satu koji je zaista lep primerak.
Ne znam zbog čega se ljutite što niko nije preporučio servis, kada to u prvom postu niste ni tražili. Ukoliko Vas zanima, postoji tema o iskustvima sa časovničarskim radnjama, a pošto niste čak ni naveli odakle ste, ne znam kako da preporučimo. Časovničarskih radnji ima u Beogradu, Nišu, Novom Sadu, ali i u Frankfurtu, Londonu, Parizu i drugim mestima zemaljske kugle.
Osim toga, cena čišćenja mehanizma može biti samo okvirna, a pošto imamo i spisak servisa sa telefonima, pretpostavljam da ne očekujete da umesto Vas zivkamo i pitamo za cenu čišćenja sata koji ne posedujemo.
Konačno, da ste učinili još jedan napor i pogledali forum malo bolje, saznali biste da postoji i tema za procenu vrednosti satova.
Drago mi je što ste odlučili da ne učestvujete u radu foruma, jer sa tako (ne)vaspitanim osobama obično i ne razgovaramo.
Uzgred, mnogi članovi su došli sa ovakvim pitanjima, pa su dobili odgovore i ostali na forumu, gde i danas učestvuju. Razmislite o tome zbog čega su ostali.
Registracija
Help

14Likes
LinkBack URL
About LinkBacks

Bookmarks sajtovi