"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Sigurno da jeste, inace bi i on bio u balkan mediji posto je LV grupa nemilosrdna prema fejkovima:
Dara Bubamara - Trač dana: Dara kažnjena zbog lažnog Louis Vuittona
Imaju posebne obuke za carinike i bas se bore po eu aerodromima sa korisnicima fejkova raznim javnim ponizavanjima.
Ni ja nikad nisam video uzivo hublota, a kad je rec o originalnosti istih, u novije modele ubacuju „WISeKey smart card“ (mali čip koji se nalazi u „Hublot“ satovima)..... evo teksta o Hublotu , samo 14 ljudi je videlo pa da podcetim, ovaj brend to zasluzuje Satovi - Svet Satova - Hublot satovi - Info
Meni je interesantno sto su npr. kinezi odusevljeni Hublotom (pored vec za njih najbolje omege), imajuci u vidu njihove zglobove na kojima HB deluje groteskno, tako da u hong kongu sam morao da cekam na mali red u njihovom butiku da bih pogledao modele uzivo. I relativno cesto se vidja po ulicama. Ko nema za hublota taj kupuje omegu
A sto se tice wisekey-a, to je po meni malko blesavo. Ogroman broj replika ljudi kupe namerno i nikakav key tu ne moze nista. ZA borbu sa piraterijom je mnogo bolje omegino resenje sa 8500 mehanizmom i otvorenim ledjima, to kinezi nikada nece uspeti da iskopiraju.
Bookmarks sajtovi