"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Ja sam nosio par dana Hublot par dana i ama bas nista posebno...stvarno nista posebno....
next year at this time I'll be a millionaire
Nekako su prazni, bezdušni..Ja sam jih probao nekoliko u Ljubljani ( samo probao! ), i imam barem 20 drugih boljih ideja za kupnju! Panerai je na ruci sasvim druga stvar, ali to je samo moje osobno mišljenje.
Sigurno da jeste, inace bi i on bio u balkan mediji posto je LV grupa nemilosrdna prema fejkovima:
Dara Bubamara - Trač dana: Dara kažnjena zbog lažnog Louis Vuittona
Imaju posebne obuke za carinike i bas se bore po eu aerodromima sa korisnicima fejkova raznim javnim ponizavanjima.
imo sam priliku da probam i nosim hublot.na ruci stvarno ne izgleda preveliki ali mi se sat ni malo ne svidja.nemam pojma zasto ali savrseno sam ravnodusan prema njima ni malo me ne privlaci.nikad ga ne bi kupio.
Nisam toliko razmišljao o njima (i ovo nešto govori), ali bih rekao da je moje mišljenje najbliže komentaru koji je napisao therion. Jeste da su relativno mlada kompanija, ali se ipak mora priznati da imaju sve više inovacija (4000m WR je takođe impresivno) i da su u vrtoglavom usponu od kada je rukovodstvo preuzeo gospodin Biver. Pored svega toga imam potpuno indiferentan stav o ovom brendu. Možda zasluženo, možda i ne...
U svakom slučaju ako bih ikada poželeo sat sličnog dizajna, ipak bih pre iskeširao novac za Audemars Piguet Royal Oak Carbon...
...ako bih...
Svi satovi iz Lv grupe imaju veoma slican marketinski pristup i HB nije u tome usamljen. Nekome lezi, a kome ne lezi najcesce ne gleda ni taga ni zenitha.
Bookmarks sajtovi