Dalibore, što bih uzimao još skuplje kada za daleko manje mogu da dobijem i ime, istoriju, eksluzivu, luksuz i sve to sa proverenim in-house mehanizmom?
Dalibore, što bih uzimao još skuplje kada za daleko manje mogu da dobijem i ime, istoriju, eksluzivu, luksuz i sve to sa proverenim in-house mehanizmom?
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Ime i istoriju - pa ime mu je vrlo poznato,a za istoriju mora proći još vremena - fakat da su mlad brend!
Međutim,iako su mlada firma, već su ostavili trag u časovničarstvu sa HUB8100 mehanizmom!
Luksuz i ekskluzivu - to je relativno,a Hublot ima modele 1 mil.$ i 2 mil.€ - nema luksuznijeg od toga(barem dijamanata što se tiče)!
Da se razumijemo,20000€ je ogromna cifra(da ne govorim o 200 000)i nema se čim opravdati ali je ipak određena za ljude kojima je to bakšiš!
Elem,meni se ovaj model sviđa,a da je normalne veličine i da imam para ko blata - kupio bih ga bez razmišljanja(ovako ću se zadovoljiti sa Big Bang 44mm steel ceramic.......nekad.......)!
Man,ovaj sat privlači poglede u kafani k'o Ferari na ulici!!!
Ovaj sat ima skoro identičan dizajnerski pristup kao npr. grafičke karte ili slične tehno džidže, moglo bi se reći da je upravo i odraz aktuelnog trenutka, bio on dobar ili ne....Tako da bi se moglo reći da je ovo sat za decu bogatih, neka ultra luksuzna zamena Casio G shock-a. Ovakav sat jednostavno nema veze sa tradicijom i definitivno je nešto novo, sad ne vidim što bi bio neukusniji od nekakvog zlatnog Rolexa, ja bih uvek pre izabrao ovakav dizajn....
Bookmarks sajtovi