Prikaz rezultata 1 do 10 od ukupno 106
Like Tree65Likes

tema: Hautlence HL2.0 sat

Hybrid View

Istaknuti član Avatar korisnika jagos
    Član od
    5.11.2009.
    Lajkovi
    5664
    Reputacioni uticaj
    55

Određen forumom Re: Hautlence HL2.0 sat

nova omega je vrhunski swatch.olupace im se ova alavost o glavu.nego ja sam cuo da je mnogo teze napraviti vrhunski tacan sat na malom broju vibracija a mali broj vibracija znaci naravno duzi vek trajanja i vecu izdrzljivost mehanizma.kazu da to mogu samo vrhunske firme poput pateka i slicno.malo vibracija a hronometar valjda je to vrhunska umetnost.

CMW
    CMW je offline
    Mlađi član Avatar korisnika CMW
    Član od
    7.5.2012.
    Lajkovi
    306
    Reputacioni uticaj
    35

Određen forumom Re: Hautlence HL2.0 sat

Citat jagos kaže: Pregled poruke
    nova omega je vrhunski swatch.olupace im se ova alavost o glavu.nego ja sam cuo da je mnogo teze napraviti vrhunski tacan sat na malom broju vibracija a mali broj vibracija znaci naravno duzi vek trajanja i vecu izdrzljivost mehanizma.kazu da to mogu samo vrhunske firme poput pateka i slicno.malo vibracija a hronometar valjda je to vrhunska umetnost.
    Dobro jutro!

Ukoliko mislite na Omegu Coaxial, već im se lupa o glavu. Pokojni George Daniels je konstruisao časovnik koji treba da radi bez upotrebe ulja. To je uradio usavršavajući patentirani pronalazak iz 1864 i 1865. godine, od Amerikanca po imenu Charles Fasoldt.

Fasoldt je koristio svoj pronalazak da izrađuje džepne hronometre.

Hautlence HL2.0 sat-fasoldt-escapement.jpgHautlence HL2.0 sat-fasoldt-patent.jpg
    Hautlence HL2.0 sat-fasoldt-escapement-extract.jpgHautlence HL2.0 sat-fasoldtcard.jpg
    Hautlence HL2.0 sat-fasoldt-watch-no-437-01.jpgHautlence HL2.0 sat-fasoldt-watch-no-437.jpg

Što se tiče Omege i njihovih promašaja situacija je prilično jasna. Nisu hteli da slušaju Danijelsa, inžinjeri Omege su odbili da coaxial-ni točak izrade od zlata (kako je insistirao Danijels), zatim su podigli broj poluvibracija (opet kontra zahtevu Danijelsa) pa im pucaju rubini od udaraca o zube coaxial-nog točka te sada moraju da podmazuju ono što su tvrdili da ne mora da se podmazuje.

Još nisu završili, do sada već više varijanti, a ide se ka novoj i kraj se još ne vidi.

Pukla bruka!

CMW

Slične teme

1. Hautlence predstavio HLq02 model sata
    By dragon in forum Opšti forum
    Odgovora: 0
    Poslednja poruka: 6.9.2009., 13:24

Bookmarks sajtovi

Vaš status

• Ne možete postavljati teme
  • Ne možete odgovarati na poruke
  • Ne možete slati priloge uz poruke