Nema Zodiac satova koji poseduju cosc! O starijim modelima ovog proizvođača, dosta korisnih informacija možete pronaći na sledećem LINKU!
Od automatika koliko znam Zodiac ima 2 sata u ponudi, ZO 8510 sa Sellita SW200 mehanizmom i Oceanaire sa Claro-Semag CL-888 mehanizmom koji jeste kineski (eboš Tianjin ST16) ali je obrađen i dorađen u Švajcarskoj kako bi mogao da ponese oznaku "Swiss made"! U suštini, reč je o mehanizmu solidnog kvaliteta, daleko od toga da je u klasi jedne ETA 2824, ali je opet barem za nijansu iznad kineza. Dosta se pisalo i raspravljalo o ovom mehanizmu na raznim forumima, i da budem iskren meni mehanizam uliva poverenje što se pouzdanosti tiče i verovatno bih kupio taj sat obzirom da mi se dopada da nije prevelik za moju ruku.
O cosc možete više pročitati na sledećem linku... LINK
sociolog
Prvo, da ti poželim dobrodošlicu na forum.
Za tvoj model sata ne mogu ništa konkretno da ti kažem jer ga nikada nisam video a da budem iskren, ne znam ni dal je iz pre-Fossil ere ili je sat novijeg datuma.
Ronda 715 je prilično kvalitetan mehanizam, odlične izrade, pouzdan i sa dobrim perfomansama i trebalo bi da ima relativno mala mesečna odstupanja. Pripada Normtech liniji koja je za stepenik kvalitetnija od njihove ekonomske Powertech serije. Nadam se da je bar donekle od pomoći.
Pozdrav
Registracija
Help

3Likes
LinkBack URL
About LinkBacks

Odgovor sa citatom

Bookmarks sajtovi