Citat Savo kaže: Pregled poruke
Sat izgleda prelepo. ako nije tajna koliko si ga platio i gde? Ja imam takodje automatik -Tissot PRC 200 ali on kasni otprilike oko 5 minuta mesečno što me užasno nervira. Niko mi nije rekao da oni kasne prilikom kupovine. S druge strane imam kožni kaiš ali ne mogu se nikako pohvaliti da je sat lak, naprotiv.
pozdrav
Kupio sam ga u SAD-u. Platio sam ga 7000 kuna u ovlastenom ducanu. Cijena je niska jer sat nije iz nove linije. U Hrvatskoj isti model kosta 16000 kuna dakle oko 2500 eura.

Znam da automatic satovi kao i mehanicki kasne ili rane, medutim ja nemam takvih iskustava niti s Tag Heuer-om niti s Citizen diverom u kojemu je Myota mehanizam. Ima neka fora da sat kada skines s ruke ostavis preko noci da lezi na krunici ukoliko ti rani ili suprotno od strane krunice ukoliko kasni (poogledaj tocno uputsva na netu). Ja sam to nasao na uputstvima za Rolexa i tako postupao i sve je bilo ok.

Ako to ne pomogne mozes ga odnijeti uraru, mada je to osobno ne bi (barem ne dok s ene pokvari ili dok ga ne bude trebalo ocistiti), jer svako otvaranje sata je rizik. pogotovo novog sata.