Danas sam setao centrom jednim i naletio na ducan satova, vidio ovaj Invicta sat i pozelio ga odmah kupiti...
Sat mi je odlican, velik, sto mi se svidja...
I nije skup, oko 1700kn (s obzirom da sam vidio Invicte i po preko 5k kn)
Dali mozda netko zna nesto vise o njima, kakvi su, mehanizam ok ili ne posto je automatic (jos nisam imao matika) itd...
Ovo je c/p sa njihove stranice :
PRO DIVER CLASSIC AUTOMATIC
Model 4794
Movement: 21 jewels automatic * Shock resistant
Case and dial: 46.7mm * Solid stainless steel case * Unidirectional turning bezel * Screw down stainless steel skeleton exhibition case back * Screw down security crown * Sunray dial * Anti-reflective mineral crystal * Tritnite(R) luminous hands and indexes * Date display
Band: All solid stainless steel with diver buckle and safety clasp
Water resistant: 300 meters
Registracija
Help

1Likes
LinkBack URL
About LinkBacks

Odgovor sa citatom

Flame fusion crystal je u neku ruku hibrid, mineralno staklo sa prevučenim slojem safira. Ništa više, ništa manje, i dalje je podložno grebanju.

Ovako,kupio sam 2 sata marke Invcita.Jedan je ovaj invicta diver,nesto po ugledu na rolex,a drugi je Invicta noma III subaqua.Sto se tice prvog modela njega sam poklonio bratu,i nije se pokazao kao dobar sat,prvo mu je otpao onaj osigurac sto se stavlja kod kopcanja narukvice,a drugo sto nenormalno zuri....npr dnevno +30 sekundi (radi se o automatiku,to nisam gore pomenuo)Inace sat je star nekih god dana. Ovaj drugi sat,Invicta noma III subaqua je star nekih 2 mjeseca i njega sam prvenstveno uzeo zbog mocnog izgleda....precnik mu je 52mm,debljina nekih 15mm. Sto se tice njega nemam nikakvih zamjerki.....nadam se da ih i necu imati skoro
Jedino bih volio da je safirno staklo a ne vec pomenuto flame fusion crystal.I moram jos ovo da pomenem,ovaj sat sam kupio i zbog cijene,s obzirom da je cijena u podgorici bila 885 evra,a meni ga je poslao brat iz usa za nekih 460 evra
Evo i neke njihove slike,nemam bolje

Bookmarks sajtovi