I ja da cestitam drugaru na jako lep i dobar izbor. Naime ,ja sam veliki ljubitelj satova ,ali u poslednje vreme sam poceo da se zanimam za ruske satove,posebno za Vostok,i mogu vam reci da imaju neko cudno magijsko dejstvo. ko ih jednom malo bolje prostudira ili kupi neki od njih vise se ne odvaja od njih!!! pozzzzz.....
Posle par meseci uspeo sam konacno da "naletim" na ono sto sam trazio, ova slika je sa neta, ali cu se potruditi da uskoro okacim pravu, jer meni ovaj moj izgleda daleko bolje, iako nije ova retka "zakaz mo" varijanta.
Ono sto mene zanima je da li neko zna gde bi mogao da nadjem odlican kajis za ovaj sat, ali da bude pravi.![]()
Jesi li imao problema sa komandircem? Nisam video da se neko do sada žalio na ove satove,a evo kako su ih opisali drugi članovi:
Vostok mehanizmi - lična zapažanja
Test na komandirskom satu - ekstremni uslovi
Ovaj drugi test je odradio naš kolega Serb, pa me zato i čudi što si to napisao.
Naravno, svako iskustvo je dobrodošlo, pa bih voleo da pročitam šta je bilo sa tvojim komandircem. Ukoliko je u pitanju neki kvar, svakako da će biti rešen.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Stojane mozes li nam reci koje tacno zamerke imas?![]()
Originalni su ocajni kozni ... Veruj mi !!! Kupi neki crni deblji ... Inace sat ako ovak izgleda mozes ga utopiti za mnogo vece pare ........ Nesmem ti ni reci koliko , ukoliko su i kazaljke sacuvane i originalne ...
Pozdrav
Ne znam da li je ovo pravo mesto ali moram nešto da pitam.
Jučer sam došao do jedne prelepe amfibije kojoj fali malo doterivanja pa me interesuje kome da se obratim da mi pomogne oko sređivanja.
Treba popraviti iluminaciju na sekundari (možda i komplet), malo poliranja cifera i eventualno niklovanje rotirajućeg prstena.
Hvala
Ako hoćeš da bude u približno tip-top stanju: kompletna iluminacija(uključeno čišćenje i ponovno farbanje sekundare), čišćenje cifera, nov rotirajući prsten, eventualno poliranje stakla, i naravno, obavezno čišćenje i eventualno sređivanje mehanizma. Znači, ima tu posla. U svakom slučaju, extra sat.![]()
Bookmarks sajtovi