Ne bih da vas ometam u diskusiji, jedino sam hteo da kažem da klimava krunica nije dečija bolest. Ako nešto radi od 1967 na ovamo onda nije dečija bolest. To je konstrukciono rešenje. Negde sam čitao na netu ( verovatno wus ) koje su prednosti takve krunice. Nisam baš razumeo ceo tekst, obzirom da nisam časovničar, ali izgleda da ima neke praktične koristi. Nisu je slučajno takvu napravili. Kao što je i sistem zatvaranja poklopca takav da ne uvrće dihtung, jednostavno stavi se poklopac a onda se okretanjem prstena poklopac stegne. Krunica bi mogla biti od punog čelika, to je već nešto drugo.
Ne bih komentarisao Vostokovo poslovanje ( već sam ranije rekao po neku reč i to u ovoj temi ), može ono biti bolje, verovatno može i gore. Kako god radili i koliko god dugo radili u mojoj kolekciji za Vostok uvek ima mesta.
Registracija
Help

1684Likes
LinkBack URL
About LinkBacks

Odgovor sa citatom
. Hoću reći da su te klimave krunice izuzetno izdržljive i da je to jedna od zadnjih stvari koje bih menjao na Vostokovim satovima.

Nego hocu za automobilsku industriju da ti kazem. Rusi su, zajedno sa drzavnim vrhom, shvatili vaznost te industrijske grane i zadnjih desetak godina dosta ulazu u tom polju. Francuski reno je kupio 25% akcija LADE koja je zadnjih par godina izbacila neke zaista neverovatne modele kada se ima u vidu sta je do sad proizvodila. Krajem avgusta je na moskovskom salonu predstavljena nova Lada Vesta koja krece u serijsku proizvodnju septembra 2015. godine a govori se i o novoj Nivi. Da je sreca da se u industriji satova radi kao u automobilskoj industriji.

. Šta kažu uz najavu?

Bookmarks sajtovi