Re: Vostok Amfibija Komandirskie sat
kvlandan, sto se tog podavca iz NS tice, zaista ne bih komentarisao posto nisam uzimao od njega.
Nesa je u principu napisao sve vazno.
Posto si citirao moj post iz druge teme koju je vec Nesa naveo, modifikacija nije potrebna posto je sat sasvim dobar i u originalnom stanju, to je vise za nas zaaludjenike da se zanimamo.:)
Mehanizami 2416 i 2415(u nekim modelima) su sasvim dobri i pouzdani.
Neke od pouzdanih sajtova je naveo Nesa, izmedju ostalih i jedan od kojih sam ja porucivao.
kvladan, koliko ja poznajem prodavca , korektan je. Mislim da nećeš imati nikakvih problema. Što se tiče samih satova, jesu orginal. Što se tiče mehanizama , to su odlični mehanizmi. Izdržljivi su, imaju dovoljnu rezervu snage, laki i jeftini za servis, mogu biti vanredno tačni itd. Predlažem ti da pročitaš ovaj tekst http://www.svetsatova.com/forum/f116...ja-5790-2.html . Što se samih Amfibija tiče, računaj da je narukvica loša i da ćeš je morati menjati osim ako nemaš izuzetno visok prag bola ;) ( jer čupa a i zvekeće ). Moj ti je savet da ako budeš kupovao sat bilo od prodavca sa Kupinda bilo sa nekog sajta da obavezno naručiš jednu krunicu i jedan rezervni rotirajući prsten ( bezel ) zato što su hromirani pa će se vremenom oguliti. Mada rotirajući prsten kada se potpuno oguli-išmirgla izgleda super , kao bronza :thumbsup:. Takođe poruči i jedan par rez dihtunga , jer će ti zatrebati za par godina a sumnjam da časovičari imaju orginal. Delovi su ti mali trošak a od velike su koristi.
2 Priloženi(h) fajl(ova)
Da se i ja ukljucim...evo nekih slika na brzinu odradjenih,nesto sto mene licno interesuje,modifikacija modela 110Prilog 61733Prilog 61734Bezel je oznake 090 i pasuje valjda,bar je tako navedeno na sajtu
^Dobra stvar kod njih ti je sto mozes da biras koji hoce bezel kad porucujes sat, tako da ne moras posebno da dokupljujes.
Ne razumem se u ruske satove previse ali sam dosta ovde procitao i sad zelim jedan : )
sta mislite o ovom modelu ?
Nakit, satovi i dragocenosti : VOSTOK Ruski vojni sat navijac - ID 4771465 - Kupujem Prodajem
Komandirac, nije los, ali nije to isti kvalitet hroma kao na onim starim CCCP modelima.
Iskreno bih ti savetovao da uzmes Amfibiju, posto je dosta bolji i kvalitetniji sat.
Video sam jednu amfibiju uz CCCP za male pare, mada hocu neki sa petokrakom :) hvala ti Rus
Mozes i novu da nadjes za 60-ak e, isto sa petokrakom, jedino sto na njima pise ono сделано в россии.:)
Citat:
Rus_PA kaže:
Upravo sam video da je cena ovih novih Radio Room modela 71.67€ , 10€ su skuplji od obicne Amfibije.
Re: Ruski satovi Vostok i Amfibija
Cena nije loša. Najviše mi se sviđa model sa 420 kućištem. Ne znam zašto su poklopac ostavili nepotpisan, to Vostok nikada nije radio. Inače koliko vidim svi "radio room " modeli su već nestali sa zaliha. Zna li neko kakav je kvalitet osvetljenja?