1 Priloženi(h) fajl(ova)
Re: Ruski satovi Vostok i Amfibija
Jeste malo glupo sto poklopac nije potpisan, ali to im je valjda neka fora(malo glupa), posto nema ni jedna oznaka proizvodjaca na satu.
I meni je favorit 420.
Osvetljenje, rekao bih da nije bas najbolje, ima na prethodnoj strani jedna slika.
Videcemo za koji dan kad se bude pojavilo vise live fotki.
Edit: fotka osvetljenja
Prilog 62607
6 Priloženi(h) fajl(ova)
Evo "zive" fotke radio room tip 420, nazalost nema jos ni jedne "lume" fotke.
Prilog 62701Prilog 62702Prilog 62703Prilog 62704Prilog 62705Prilog 62706
Koliko se vidi sa jedne fotke, poklopac je onaj stari, gravirani. Mozda su one fotke sa neta bile iz neke probne faze:confused:
Диван часовник. Нема лепоте без совјетске естетике. Најлепше савремене дизајнерске подухвате обележава оданост совјетској естетици.
Gledao sam nesto po internetu, i pronasao nesto vezano za iluminaciju novog radio room modela.
Kazu da su brojevi i markeri uradjeni isto kao i kod ostalih proizvodjaca, ali da su im kazaljke iste kao i ne ostalim modelima amfibije, i da rade na resavanju tog problema.
Informacija koju je meranom potvrdio.
Treba mi mala pomoc. Trazim Vostok Amfibiju sa crnim ciferom bez dodatnih detalja, slicica i drugo, samo brojevi. Za sada mi se najvise svidja ovaj model
http://www.dodaj.rs/t/3I/PL/X65GaEm/420783da.jpg
na pomenutim sajtovima Meranom i vostok-inc ga nema, pa ne znam da li se vise ne pravi ili je neki drugi problem. Ima ga samo na ebay-u kod prodavca zenitar ali je malo skuplji, 10-ak dolara od slicnih i jos ide sa silikonskom narukvicom a ne metalnom, pa je jos manje isplativ.
Otvoren sam za predloge po pitanju modela, kao i za nalazenje ovog modela i izbora bezela za njega. Ja bih stavio bezel 71
http://www.dodaj.rs/t/j/10l/czJS3xB/...01-600x900.jpg
Veruj mi da je to sto ne ide sa metalnom narukvicom veliki plus.
Kod drugih satova ne, ali u slucaju ovog sata jeste, posto je ista neupotrebljiva.
imaju konacno na stanju 2 modela iz LE serije. ja sam trenutno u teskom finansijskom kanalu tako da nema od kupovine nista u skorije vreme ali ko moze nek uzima dok ima :)
Limited Edition Meranom.com
Re: Vostok Amfibija Komandirskie sat
I kod mene je nazalost ista situacija.:(
Cak i da nije razmislio bih dobro, posto mi se najvise svidja 420, a on nije na stanju.
Re: Vostok Amfibija Komandirskie sat
Da ne bude da ikoga reklamiram... I ja sam ljubitelj jednostavnog dizajna ruskih satova pa lutajući po netu naleteh na nešto zanimljivo: VOSTOK RUSKI VOJNI SAT KOMANDIRSKI NAVIJAC - Kupindo.com (12776045) ili nešto slično ovome VOSTOK RUSKI VOJNI SAT KOMANDIRSKI NAVIJAC - Kupindo.com (12776269)
Citat:
jagodanbg kaže:
imaju konacno na stanju 2 modela iz LE serije. ja sam trenutno u teskom finansijskom kanalu tako da nema od kupovine nista u skorije vreme ali ko moze nek uzima dok ima :)
Limited Edition Meranom.com
Sad su svi Out of Stock, kako nisam prije vidio a imao sam novac, bas stalno provjeravam za ovaj model Amphibian Classic 100913-09s ili onaj 110.