Re: Vostok Amfibija Komandirskie sat
Moram se sloziti sa kolegom, vostokova narukvica nista gora od Seiko petice...to je moj neki dozivljaj:)
Koliko vidim na 23-kinim fotkama narukvica mi izgleda bolje urađena od one prethodne petoredne ( koja jeste loša ). Manje redova savijenog lima uz malo bolju obradu i trebalo bi da je udobnija. Kopča je ,koliko vidim, ista . U svakom slučaju sa ovim satovima ( Amfibije ) dobija se više nego što ste platili. Može i bolja narukvica , mineralno staklo, bolje pakovanje, nešto bolje osvetljenje ali onda sat nekošta 60$-70$ nego recimo 150$ ili 200$ koliko koštaju modeli Vostok Red Sea, Black Sea, 1967 ... , bar su toliko koštali dok ih je bilo.
Dobro, kopca i nije nesto, ali vrsi funkciju. Sve u svemu, ja bih pohvalio dizajn narukvice na 090 modelu, kombinovanje poliranih i brusenih delova, uopste ne ostavlja osecaj jeftine, kada se pogleda na rucii. Takodje, linkovi se ne "zaglavljuju" jedan o drugi pri savijanju narukvice. Sve u svemu, odlican sat za ulozen novac
@23, na ovoj se vidi da je bolja.
Ona prethodna je stvarno losa, kao sto sky napisa vec.
Mogu samo da zamislim kakva je bila na starijim modelima, ako ova nije loša. Ova moja škripi dok je pomeram.
OMG, e malera
tenutno nemaju Bezel 35k2 na stanju
"Availability: Out Of Stock" :D
da li ovo staklo pasuje na sve Amfibije ?
Vostok Watch Acrylic Glass for Amphibian Meranom.com
Kada bi trebao da im se dopuni bazel ?
Da li neko može da mi da Coupon Code ?
Pa za te pare da ste dobili go golcijat mehanizam (koji je i ujedno najJača strana sata), pa je mnogo ! ;)
I ako nisam ljubimac Amfibije (a ni komandirskog) , o temi "uloženo-dobijeno" ili ti "cena-kvalitet" nema potrebe polemisati. Samo se jedno može reći, a to je vrhunski sat u svojoj cenovnoj klasi , koji nema konkurenciju, ama baš !
PS. 23 , bato moj, ala "čuka" to tvoje sokoćalo od fotoaparata, znači ubija !!! Makro mod je bombona !!! :man_in_love:
Citat:
evgenije85 kaže:
Trebalo bi da pasuje staklo.
Sto se tice bezela, a i stakla, posalji im mail i pitaj ih. Dosta su azurni, odgovor ces dobiti u dosta kratkom roku.
Kupon, nisam siguran da li jos uvek radi "wus2013", u svakom slujaju probaj.
Kupon radi (hvala), ali je sat koji zelim "out of stock". :crying: Poslao sam im e-mail, cekam odgovor da mi napisu ima li naznaka kada ce biti dostupan. Eh, da sat je ovaj: Vostok Amphibian Classic 100333BN. A pocelo je tako naivno citajuci tekst "10 ruskih satova koje morate imati",...procitam jos nesto, pogledam fotke, priupitam skydrummer-a o Komandirskie modelu (hvala za linkove, preporuku i pojasnjenja), pocnem gledati Amfibije i evo me. Slinim gledajuci - cekajuci odgovor od Meranom administracije.
Usput da priupitam u vezi osvijetljenja...Na uslovno receno "starim" Amfibijama" je luminiscencija samo u vidu tacki na ciferu a na ovom modelu ako je vjerovati prilozenim fotkama svijetle i brojevi i to dobro?