Svaka čast. Prelepi satovi. Ja sam šmeknuo jedan Vostok Komandirskie model. Pa ako ti nije frka, napiši mi u inbox koja je to firma u pitanju koja je voljna da dogovorom "preskoči" harač koji naši cenjeni carinici uzimaju![]()
Svaka čast. Prelepi satovi. Ja sam šmeknuo jedan Vostok Komandirskie model. Pa ako ti nije frka, napiši mi u inbox koja je to firma u pitanju koja je voljna da dogovorom "preskoči" harač koji naši cenjeni carinici uzimaju![]()
Cestitke i od mene, odlicni su satovi. Cekamo sa nestrpljenem detaljnije opise. I da te sluze dugo dugo.
Ljudi, samo jedan najdobronamerniji savet, ako ikada dodjete u dilemu da nesto narucujete preko Juri Levenberga, strogo izbegavati, provereno prodaje (izmedju pravih) i ko zna cije i kakve replike i kopije satova, utvrdjeno i potvrdjeno na vise nacina. Obican trgovac bez eticke komponente - rekao bih.
Sto se tice fer cene - tu je spominjani Julijan Kampmann, sto se tice oficijelnog dilerskog aranzmana za ruske satove Volmax-a - tu je Irina Maier, mada oni ocigledno ne „tjuniraju” svoje primerke, tako da se tu covek moze nadati da ce dobiti dobar komad.
Ruku na srce, ima malo mutljavine i sa ruske strane, mada to mogu da provale samo najpedantniji.
HRISTOS SE RODI!
rzanac čestitam na baćuški. Odličan sat. Kada se slegnu utisci mogao bi da nam ih preneseš (u rubrici kompletni testovi satova) uz još koju fotku.
(preteče me vladan)
Zbog obaveza i odsutnosti necu moci da to uradim pre polovine januara ali cu do tada imati dovoljno vremena da ga nosim a samim tim istestiram pa obecavam moje kompletne utiska i vise fotografija boljeg kvaliteta nego ove koje sam postavio.Pozdrav svima
Uh,uh...stvarno lepi satovi... Jedva cekam te detaljne opise...
Who's your daddy?
Volim ruske satove pa zbog toga molim da li mi iko moze pomoci. Vec duze vremena trazim rzski sat Sturmanski ВАТЦХ 2431/2255288 , crni brojcanik. Bilo kakva inf bi mi dobrodosla. Hvala unapred. Zanima me i da li iko ima i kakvo je iskustvo sa ovim satom.
![]()
Bookmarks sajtovi