Ni sam ne odobravam kombinaciju Seagulla sa Strelom ali baš bih voleo znati, kakve je to svinjarije radio Julian Kampmann i čime je zaslužio, da ga istaknuti član ovog foruma atributira sa prevarantom?
Naime, ja sam njim imam jako dobra iskustva i potpun fer odnos. Kod sata, koji sam nedavno kupovao, zaboravio sam, da navedem, da bih voleo Milanese narukvicu i da bi želeo, da je naknadno naručim, naravno uz doplatu. Nije hteo, da čuje. Poslao mi je dhl-om gratis na svoje troškove. To je sve zajedno 45 €. Još mi je pisao nazad i zanimalo ga, da li sam dobio paket i da li sam zadovoljan kombinacijom. Uz to mi je u prvobitnoj pošiljki poslao još dva rezervna kožna kaša.
Kada od njega naručiš sat, prilikom slanja na e-mail dobiješ potpuno objašnjenje, o kakvom se satu radi, kako rukovati sa njim i nisam primetio, da napisano odstupa od stvarnog stanja.
Kod njega sam kupio tri sata i uvek je bio potpuno profesionalan. A i koliko sam primetio po drugim stranim forumima, nije bilo nikakvih primedbi.
I sam sam razočaran, što će ubaciti Segaul u Strelu i što na takav način nastavljaju ovu čudnu priču od propada ovog brenda...ali ipak, pa i sam Poljot 3133 je dosta diskutibilan. Kombinacija Valjoux 7734, Venus 150 i 188. Čak se proizvodio i na švajcarskim mašinama. Da se razumemo, pristalica sam ovog mehanizma i imam 3 sata, koji ga sadrže ali baš da je reč o izvornom mehanizmu i totalnoj revouluciji sa strane sovjetskih inžinjera, kao što se to vrlo rado ističe....svaka medalja ima dve strane.