PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Da nije rotirajuća, ali se nešto množi deli, sabira zaboravio sam. Ovu limitiranu seriju su dobili piloti eskradile Blue Angels mislim ako se dobro sećam na Francuskom avio mitingu krajem dve hiljade i neke godine. Nešto se bilo spominjalo da je prvi sat iz Poljot fabrike izašao u čast sportske aviacije ali me ne drži za reč samo se prisećam svega.
Satić nije profesionalni već isključivo samo šmek na ruci, jako lepog izgleda i solidnog kvaliteta.
Ma ok, pročitao sam da je sat u stvari omaž Blue Angels akro grupi i računam da je izrada sata na pristojnom nivou, nije to ni suština već mi je bilo pomalo šokantno što su skinuli Breitling i bzvz što pritom nisu napravili sat koji ima funkcionalnu mernu skalu. Eto, to bi mi bila zamerka na koju sam naišao dok sam tražio info o satu.
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
anbeast-Više sreće drugi put.
Nešo,čestitam na kupovini.Slike pod obavezno![]()
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Neka je sa srećom! Šta da se radi takve su ti aukcije :-) Jesi li dobio neku metalnu narukvicu? Meni je prodavac rekao da ce mi, ako pobedim, dati i neku metalnu, kad sam pitao da li je ova sa slike originalna. Pozdrav!
Hvala, drugari. Evo i slika da se vidi to izgrebano staklo. Koliko znam, u pitanju je pleksi, koje se može lako srediti. Nešto razmišljam da uzmem šmirglu i pastu, pa da krenem na posao.
Što se tiče narukvice, dobio sam ga uz neku crnu, kako sam i rekao, ali nisam dobio metalnu. Doduše, kada sam bacio ambalažu, kao da sam čuo da je nešto zvecnulo. Eh, 'bem mu lebac, možda sam ostao bez jedne narukvice .
![]()
![]()
Eh, šteta ako je tako otišla. Ako je za utehu, nije bila originalna, ali je (bila) lepa po rečima prodavca. Kad se ispolira i kad se stavi neka lepša narukvica biće fin satić taj vodozemac :-). Jel znaš gde može da se kupi pasta za poliranje displeja? Pozdrav!
Ako si mislio na poliranje stakla, ima na forumu kako je član Koska 23 to uradio: Restauracija vintage satova
Ne znam za specijalnu pastu, ali koliko vidim, obična pasta za zube radi posao. Doduše, ako ne skupim hrabrost, prepustiću poliranje časovničaru.
Što se tiče narukvice, kupila mi je supruga kada je išla u grad, pa bi se pokušaj da je zamenim završio nezgodno po mene ;-)
Bookmarks sajtovi