Alo,bre,Sky...
Šta radiš to?
Pa ti nisi...
Alo,bre,Sky...
Šta radiš to?
Pa ti nisi...
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Zavidna kolekcija kaiseva koji idu uz njega sky!
"if you kill my demons my angels may die too"
Pisao sam meranomu na fejsu da pitam za kada su planirani ovi novi K 34.Kaze za 2015.Nije rekao KADA u 2015,pa ga cimnuh opet.Javim ako javi.
Kaze da ce cijena ostati ista.
Spit,Raketa,Komandirac,Amphibia.
Veliki bravo za zadnji Poljot.
Bombon!
Jel ovo antišok kao na Molnija mehanizmima!?
Pozdrav!
Gledam pre neki dan moj stari navijac vostok,koji je zreo za sredjivanje.Elem,nikako da se setim njegovog modela. Pretpostavljam da nije nesto posebno vredan,mada sta sve nije prosao to je cudo!Zna li ko da mi kaze o kom se modelu radi?Kod mene se dobro pokazao,obzirom na to sta sve nije preziveo. Izvinjavam se zog loseg kvaliteta slike.![]()
Treba mi mala pomoć u identifikovanju ko je proizvođač ove narukvice iz sovjetskog perioda?
Naime, na narukvici piše Ц.5Р.50к, što kako sa pronašao na nekom ruskom sajtu znači da je cena 5 rublji i 50 kopejki, i da to utiskivanje maloprodajne cene na sam proizvod nije bilo ništa neobično za sovjetski period (i za socijalističke zemlje uopšte) jer su tako suzbijale "profiterstvo" i preprodaju proizvoda po skupljim maloprodajnim cenama od određene...
Na narukvici je logo u obliku munje, meni nepoznat u kontekstu sovjetskih proizvođača satova...
Evo slika, pa ako neko može da pomogne...
![]()
![]()
![]()
Hmmm ako je u pitanju munja onda to moze biti molnija. Posto molnija znaci munja.
I sam sam se pitao ali nisam nasao informacije za proizvodjace narukvica, posebno kada nije utisnut brend, a ne neki logo, ili kao kod amfibija sto nije bilo nikakve oznake osim da su od nerdjajuceg celika ( cini mi se da pise "nerz" ovako napamet).
Ako neko zna vise i mene zivo zanima!
Bookmarks sajtovi