Au,bre, sky pa sta nam uradi....
Strasna mi guzva a za ovo mora zakljucavanje u sobu da niko ne smeta u uzivanju. Alal ti tastatura i svakako veliko hvala za ovu detaljnu prezentaciju.
Au,bre, sky pa sta nam uradi....
Strasna mi guzva a za ovo mora zakljucavanje u sobu da niko ne smeta u uzivanju. Alal ti tastatura i svakako veliko hvala za ovu detaljnu prezentaciju.
Mali zelenko STRIKES BACK!!!(A taj di udari tu trava ne nice - obviously).
PRvo lajk, pa pohvala, pa tek onda citanje. Gre'ota de se to ne odradi valjano![]()
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Svaka čast na tekstu!
Трагајући за данашњом понудом механичким сатовима на навијање нисам могао не наићи на ову тему са прегршт података. Тешко је било шта придодати, али треба покушати.
На каналу Ratfaced Git пронашао сам дводелни снимак од ~40 минута како часовничар расклапа на делове Штруманские 3133.
Може се видети да на матичној плочи механизма имамо логотип* са изпреплетаним ћириличким "П" и латиничким "I", као и на једном од делова натпис ознаке механизма: P3133.
*
+++
Вадим ову тему из мртвих. Мислим да није не заслужено.
Моје личне импресије су везане за механизам 31679 и месечеве мене. Њему би могао придодати епитет, као што неко паметно срочи: часовник за црвено слово.
Sky, svaka čast na fantastičnom tekstu.
Tek danas sam ga video i proveo sam veoma ugodno popodne natenane i sa uživanjem ga čitajući.
Wow.. vrhunski pokrivena tema, svaka cast na trudu i tekstu!
E sad pitanje za vlasnike 38mm Strele.. da li se sat djeluje vece na ruci zbog all dial kucista? Stvarno bi volio imati jednu ali velicina me stalno odbija..
Isti problem imam i ja, svi mi kazu da djeluje vece
Da dodam da ja imam Omegu skoro identičnih dimenzija i proporcija, i sat je potpuno nosiv.Vlajo - moji satovi
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Mislim da je to sve stvar navike! Svaki sat je dobar samo ako se svidja onome koji bi ga nosio. Imao sam 36 mm na svojih 191cm nista mi nije smetalo niti sam mislio da je mali..ali bio zaljubljen u njega
next year at this time I'll be a millionaire
3017 mi i nije bio toliko poznat mehanizam, a o 3133 sam mislio da puno znam, sve do trenutka kada pročitah tekst.
Hvala majstor-yodo !!!!![]()
![]()
Victorinox - real steel with mechanical soul
Bookmarks sajtovi