Citat Haifisch23 kaže: Pregled poruke
Nema nikakvih problema i nema nikakve potrebe za izvinjavanjem. Svako ima svoje mišljenje i lepo je, kad ga iznese. Zato postoje forumi, da se iz debata i polemika (nemam ništa protiv njih) izvuku zaključci a ne samo, da se slikaju satovii, koji se nose na taj dan i broje lajkovi.
Potpuno se slažem dragi kolega, ovaj forum me je naterao da o satovima naučim mnogo više nego što sam se isprva nadao, naravno nisam ni blizu ekspertima (ima vas jedno desetak na forumu) ali se trudim u okvirima malo slobodnog vremena koje imam.
Na kraju, stvarno ne razumem, zašto toliko zamera i slabe volje, kada se na svetinju ovog foruma, Seiko, uputi neka kritika.
Dve su bitne stvari kolega koje dovode do mrštenja kad se seiko malo više kritikuje:
Prva - moraš da razumeš da je platežna moć većine nas u regionu mala i odvojiti za jedan pristojni SWIS je misaona imenica. Kada bih kupio Zenit-a koga želim rizikovao bih da me žena izbode na spavanju ... ili pozove one iz Laze Lazarevića da me smeste pored "Napoleona" i "Žozefine". SEIKO je svima nama omogućio iole pristojan sat za razumnu cifru i zbog toga je toliko omiljen i ima status grala. Znaš većina zna šta je dobro ali kad kažeš best bay uglavnom to bude SEIKO
Druga - pomalo proizilazi iz prve tačke i vezana je za onu narodnu da je grožđe kiselo kad nemože da se dohvati. Nama je lako kritikovati nešto što je nedostupno, a veličati ono što posedujemo ... "a ti nam mašeš kiselim grožđem i kažeš da je bolje od nama dostupnog" - he he to neće biti prihvaćeno sa odobravanjem koliko god bio u pravu i ne moraš baš stalno da nas na to podsećaš

Sećam se, kada je nedavno bivši kolega jasnim slikama uporedio mehanizam Grand Seika sa Rolexom i dokazao, gde je mesto ovom prvom. U momentu je bio banovan. Uvreda svetinje foruma.
Kolega Milan Milanović nije banovan zbog tog posta i onog što je u njemu napisao već zbog ranijih postova i govora mržnje kome nije bilo mesta na forumu - više puta se logovao i pre ovoga - kao tigar sa eufrata kao bubamara...On je moj Pomoravac i da, poseduje znanje o satovima, ali postoji način kako se vratiti na ovaj forum obratiti se moderatorima izviniti svima - to je put, a ne pokušaji divljih upada .... ovo je jedan od retkih foruma na ovim prostorima koji je preživeo bum društvenih mreža - FB i drugih i to samo velikim radom i trudom moderatora i legendama ovog foruma (hvala im na tome) tako da uz sve simpatje prema Milanu spravom je banovan.

O tome možemo diskutovati ali nekom drugom prilikom. Ako je uopšte bude.
Neću da predikujem stvari ali mislim, da je bolje, da se sam banujem, nego da ponuđenom istinom i dokumentiranim činjenicama i dalje vređam svojim pogledom svetinju foruma.
Da ti nije na kraj pameti palo da nam opet odeš, tvoje teme su blago ovog foruma i mnogi ljudi su ovde zbog tebe - mnogo su naučili (i moja malenkost) iz tvojih postova nije uredu da ih uskraćuješ.
I da diskutovaćemo mi još i biće prilka nadam se i pivo da popijemo ... A el primero-a ću nastaviti da sanjam... sori davorb što ti malo spamujem temu morao sam