Potpuno se slažem dragi kolega, ovaj forum me je naterao da o satovima naučim mnogo više nego što sam se isprva nadao, naravno nisam ni blizu ekspertima (ima vas jedno desetak na forumu) ali se trudim u okvirima malo slobodnog vremena koje imam.
Dve su bitne stvari kolega koje dovode do mrštenja kad se seiko malo više kritikuje:
Prva - moraš da razumeš da je platežna moć većine nas u regionu mala i odvojiti za jedan pristojni SWIS je misaona imenica. Kada bih kupio Zenit-a koga želim rizikovao bih da me žena izbode na spavanju... ili pozove one iz Laze Lazarevića da me smeste pored "Napoleona" i "Žozefine". SEIKO je svima nama omogućio iole pristojan sat za razumnu cifru i zbog toga je toliko omiljen i ima status grala. Znaš većina zna šta je dobro ali kad kažeš best bay uglavnom to bude SEIKO
Druga - pomalo proizilazi iz prve tačke i vezana je za onu narodnu da je grožđe kiselo kad nemože da se dohvati. Nama je lako kritikovati nešto što je nedostupno, a veličati ono što posedujemo... "a ti nam mašeš kiselim grožđem i kažeš da je bolje od nama dostupnog" - he he to neće biti prihvaćeno sa odobravanjem koliko god bio u pravu i ne moraš baš stalno da nas na to podsećaš
Kolega Milan Milanović nije banovan zbog tog posta i onog što je u njemu napisao već zbog ranijih postova i govora mržnje kome nije bilo mesta na forumu - više puta se logovao i pre ovoga - kao tigar sa eufrata kao bubamara...On je moj Pomoravac i da, poseduje znanje o satovima, ali postoji način kako se vratiti na ovaj forum obratiti se moderatorima izviniti svima - to je put, a ne pokušaji divljih upada .... ovo je jedan od retkih foruma na ovim prostorima koji je preživeo bum društvenih mreža - FB i drugih i to samo velikim radom i trudom moderatora i legendama ovog foruma (hvala im na tome) tako da uz sve simpatje prema Milanu spravom je banovan.
Da ti nije na kraj pameti palo da nam opet odeš, tvoje teme su blago ovog foruma i mnogi ljudi su ovde zbog tebe - mnogo su naučili (i moja malenkost) iz tvojih postova nije uredu da ih uskraćuješ.
I da diskutovaćemo mi još i biće prilka nadam se i pivo da popijemo... A el primero-a ću nastaviti da sanjam... sori davorb što ti malo spamujem temu morao sam
Registracija
Help

82Likes
LinkBack URL
About LinkBacks

... ili pozove one iz Laze Lazarevića da me smeste pored "Napoleona" i "Žozefine". SEIKO je svima nama omogućio iole pristojan sat za razumnu cifru i zbog toga je toliko omiljen i ima status grala. Znaš većina zna šta je dobro ali kad kažeš best bay uglavnom to bude SEIKO
... "a ti nam mašeš kiselim grožđem i kažeš da je bolje od nama dostupnog" - he he to neće biti prihvaćeno sa odobravanjem koliko god bio u pravu i ne moraš baš stalno da nas na to podsećaš
... A el primero-a ću nastaviti da sanjam... sori davorb što ti malo spamujem temu morao sam

Odgovor sa citatom
Bookmarks sajtovi