Pozdrav celoj ekipi, prvi put sam na svetu satova.
Iako je možda tema slabo obnavljana, ipak je bolje ovde da postavim pitanje nego da otvaram novu temu, jer je problem baš za ovde:
Kupio sam pre neki dan Komandirskog koji mi se dopao na fotkama, pa i uživo kada sam ga dobio.
Ali čim sam krenuo da ga ispitujem i nosim na ruci, počele su da se otkrivaju falinke, jedna za drugom:
Sekundara uvek zastane na dvojci, pa nastavi, mehanizam staje sa radom svakih sat-dva, dok se jače ne protrese.
Kada se rukom napravi par brzih pokreta, on zvecka kao da se unutrašnjost kreće, pri čemu uvek stane pa nastavi.
Prilikom svih ovih nezgoda, primetio sam da se i cifer kreće, zajedno sa mehanizmom unutar kućišta. Vrlo neprijatno.
Pošto nisam poznavalac, i pošto sve što sam ovde pročitao o taktici prepoznavanja Frenkija, nije dovoljno da lako razlučim šta je šta, ja vas molim da mi pomognete. Ukoliko je ovo ipak original (u šta laički sumnjam), ja bih ga odneo na servis i zadržao. U suprotnom, ide nazad prodavcu uz ukor (jer je tvrdio ispravnost i originalnost).
Zahvaljujem se unapred
![]()
Registracija
Help

164Likes
LinkBack URL
About LinkBacks

Odgovor sa citatom
Bookmarks sajtovi