@Laslo:Jedno vreme sam i ja tako razmišljao,međutim kako sam nabavio pre par dana skoro novu Raketu,toliko mi se svidela da sam je momentalno stavio na ruku.Podsetila me na moj prvi sat,koji sam dobio od oca na poklon kada se vratio iz Rusije.Bio sam klinac.Samo ova Raketa ne pokazuje datum.Isti je model kao i taj.Evocira uspomene i podseća me na bezbrižno detinjstvo.Pozdrav.
Pored nje imam još par satova(Poljoti,Rakete i Slava),skoro su novi.Svoju kolekciju čuvam za sebe.To je neka vrsta mog ličnog blaga.Kada budem mogao, slikaću kolekciju,pa mogu okačim slike na forum.Inače nosio sam i Seiko automatic,posle Rakete.Otkačila se narukvica,pao je na pločice,poremetio se mehanizam.Kraj.Nosio sam i kvarcne satove jedno vreme.Analogne i digitalne.Ne volim ih nešto preterano.Nemaju onu lepotu i dušu kao mehanički satovi . Ovako, navijem Raketu,i ona lepo radi.Nije neki glomazan model,već manji i diskretan.Ne volim glomazne satove(mada o ukusima ne treba diskutovati). Ne volim da se nešto preterano ističem veličinom sata koji nosim na ruci.Sat je ipak samo sat.Neki je prostiji,neki složeniji.Na kraju svi oni pokazuju vreme.I predstavljaju neku vrstu našeg ličnog vremeplova.
@Laslo:Nadam se da ova moja poruka neće biti pogrešno protumačena.Samo sam izneo svoj stav.Pozdrav.
Registracija
Help

LinkBack URL
About LinkBacks

Odgovor sa citatom
Bookmarks sajtovi