Citat skydiver kaže: Pregled poruke
Samo da pojasnimo dragon, ako se slažeš (da ne pomisle ljudi da je zamajac od srebra), u pitanju je German Silver ili ti http://sr.wikipedia.org/sr/%D0%90%D0...D1%80%D0%B0%29
Ma da, na nemačko srebro sam mislio al pošto je to već naznačeno na sajtu, mislio sam da nema potrebe da naglašavam i nema ja šta da se slažem ili ne, ako postoji greška, zamerka ili mislite da grešim slobodno ispravljajte.

Citat HADzI DALIBOR kaže: Pregled poruke
Da sumiram ovo izlaganje:šta god uzeli od Stowe,dobićete vrhunski sat koji se može porediti sa bilo kojim proizvođačem(osim onih koji imaju in-house mehanizme sa hrpom komplikacija),a za dobro manju cijenu!
E to je i suština, koje god klase mehanizam da je u pitanju najmanje je bitno jer Stowa toliko radi na kvalitetu da kupac zasigurno dobija jedan neverovatno dobar sat.

Citat gshevo kaže: Pregled poruke
Dalibore i ostali hvala vam mnogo na ovim postovima i čestitkama. Siguran sam da nisam pogrešio sa izborom Stowa Flieger.
Da kažemo ovako, jedino što bi moglo da bude kvalitetnije od konkretnog sata u cenovnom rangu do 1000e jeste Stowa Flieger LE sa 2801 mehanizmom na ručno navijanje i centralnom sekundarom a to ćeš jako teško naći.
Tako da ne brini i uživaj kada ti stigne sat.

Ja ću se pridružiti ostalima i još jednom ti čestitati na kupovini.

btw
ako ti se kojim slučajem iz samo tebi znanih razloga ne bude svideo sat kada ti stigne, pp odmah da mi pošalješ.

Pozdrav