Razlikuju se u ceni sata postojećih mehanizama. Inače ih postavljaju, mislim da je i Dalibor isto rekao.![]()
Razlikuju se u ceni sata postojećih mehanizama. Inače ih postavljaju, mislim da je i Dalibor isto rekao.![]()
Pa koliko sam vas ja razumeo, obojica tvrdite da Stowa ugrađuje ETA mehanizme top klase kao bazne mehanizme. Ja tvrdim da ne ugrađuje mehanizme top klase već da su u pitanju mehanizmi Elabore klase sa malim modifikacijama ili poboljšanjima.
COSC mehanizam može da se dobije uz doplatu od skoro 200€, ali se ne ugrađuje kao bazni mehanizam u njihove satove.
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Da li Stowa Flieger without logo sa ETA 2824-2 (ne COSC) ima standardno Incablock i Glucydur !?
Na WUS-u imate zvanican STOWA forum i mozete naci da su ljudi polemisali na istu ovu temu. Na kraju je prakticno sam Jorg Schauer (nisam siguran, probacu da nadjem da li bas on) potvrdio da se u oba slucaju stavljaju elabore, samo sto su u COSC slucaju doradjeni i sertifikovani. (Ovo je dragon vec rekao)
@gshevo - iz istog izvora - u elabore serijski ne ide Incablock i Glucydur, ali se mogu naknadno naruciti (sto STOWA ocigledno radi).
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Evo šta sam ja našao
The Marine movement comes with Glucydur balance, flat Nivarox spring, Incabloc shock protection with “Exzenter” fine regulation.
Mislim da je isti mehanizam za Marine automatic i Flieger.
ceo tekst: http://forums2.watchuseek.com/showthread.php?t=235351
Lepa vest, bar za mene.
Danas su mi potvrdili (iz Stowa) da je legla uplata ida će sat uskoro biti poslat
Čekao sam 4 meseca, izdržaću još 10tak dana...
Mashala!
Odmah kaci slike, cim stigne, zivi nismo!![]()
jole777 kaže:
Uhu jos malo strpljenja.Slatke muke.![]()
Bookmarks sajtovi