Meni taj plavi najvise vuce na Tudor, ali ima tu i elemenata Heuera i Seika. Sve u svemu lijep sat, a i dokaz da se retro izgled ponovo vraca na scenu
Meni taj plavi najvise vuce na Tudor, ali ima tu i elemenata Heuera i Seika. Sve u svemu lijep sat, a i dokaz da se retro izgled ponovo vraca na scenu
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Da, zapravo i nemaju nekih zajednickih detalja. Zbog kombinacije boja cini se da postoji neka slicnost.
Heheheh ruju da nisi ti zaposlen u steinu ,volis ih vise nego cokoladuSalim se malo , kao sto rekoh ja sam pomislio da je neki novi Seiko , u svakom slucaju jako lepi satovi
![]()
Nije da ih volim, ali postujem kompaniju. Jedna stvar mi kod njih mnogo smeta, a to je sto se reklamiraju kao Svajcarski satovi i natipis "Swiss Made". Ne znam zasto beze od Nemacke, a kompanija im je u Augsburgu.![]()
Meni bi npr. bili mnogo zanimljiviji da im na ciferu stoji "Made in Germany".
I meni se svidjaju skoro svi njihovi modeli, u zadnje nesto najvise gledam njihove ronilacke i bas ozbiljno razmisljam o kupovini ali nekako mi previse smeta sto lici na Rolex, mozda i predjem preko toga, ali za sada se ozbiljno dvoumim. Mnogo je lose kad imas sredstva za kupovinu, sat ti se svidja, ali opet nesto koci, da poludis![]()
Mnogo je gore kad ti se svidja sat a sredstva te koce![]()
Da, bilo je problema sa steinijem, ali koliko sam video u pslednje vreme su se popravili.
Ne znam sta da ti kazem, ako imas mogucnosti Archimede sa top mehanizmom, bar bih ja to izabrao![]()
Trenutno je to iznad mojih mogucnosti, ali isto mi nesto govori da je bolje skupiti za to, nego sada kupiti Steinija, znam da se necu pokajati ni u tom slucaju i to je odlican sat, ali ipak mislim da za Archimede sa TOP Etom vrijedi sacekati.
Posto sam veliki ljubitelj satova, a narocito pilotskih, evo kako gledam na to.
Ja licno ne bih kupio b-uhr koji pravi Steinhart, ne zato sto on nije dobar, vec zbog istorije. Znam da takvo razmisljanje nije racionalno, ali za mene u toj klasi postoji samo Laco i Stowa(kod b-uhr satova), naravno voleo bih ja i IWC, ali on je van mogucnosti(za sada).
Da me neko ne razume pogresno, to su odlicni satovi i predstavljaju dobru kupovinu, ali meni to kod B-uhr satova jednostavno nije dovoljno.
Kod ronilackih je vec druga prica.
Bookmarks sajtovi