gorro wrote:
Pa Gorro, Vladan može samo da ti čestita i ništa drugo. Mislim da svi ovde na forumu već znaju koliko poštovanja imam prema kompaniji Orient. I dalje sam mišljenja da je Orient proizvođač izuzetnih satova koji imaju definitivno najbolji odnos kvalitet/cena na celokupnom svetskom tržištu.narucio sam sledeci orient sat,pa me zanima sta vladan ima da mi kaze za njega![]()
Pa tako ni ovaj model u ograničenoj seriji od 2007 komada ne predstavlja izuzetak. Posebno mi se sviđa narukvica i safirni poklopac sa potpisom![]()
![]()
Jedino što bih zamerio ovom modelu je nedostatak dodatnih funkcionalnosti (datum, dan..) i komplikacija (indikator rezerve snage i sl.).
Ako zanemarimo ovo, sat predstavlja pun pogodak po kvalitetu kako kućišta tako i mehanizma i svakako modernog sportskog dizajna.
Što se tiče navedenih sajtova, Kenmar je dosta poznatiji i dokazano pouzdan, a koliko sam uspeo da pročitam ljudi imaju pozitivno iskustvo i sa Overstock prodavnicom uglavnom zbog odličnih cena. Za obe prodavnice govorim iz iskustva drugih pošto od njih do sada nisam naručivao.
Pozdrav,
V.S.
Registracija
Help

102Likes
LinkBack URL
About LinkBacks

Odgovor sa citatom
Bookmarks sajtovi