a reci mi vladane za staklo? nije safirno,vec cristal....tako sam procitao...ali sto mogu da se pohvalim je cijena po kojoj cu ga nabaviti...znaci nekih 180 evra....sto je za ovakav sat stvarno dzabe
a reci mi vladane za staklo? nije safirno,vec cristal....tako sam procitao...ali sto mogu da se pohvalim je cijena po kojoj cu ga nabaviti...znaci nekih 180 evra....sto je za ovakav sat stvarno dzabe
Da, to sam zaboravio da napomenem, nažalost ima mineralno staklo, ali kao što kažeš za taj novac nemaš bolje. Inače njegova preporučena maloprodajna cena je 36750 yena (~308 EUR) tako da si dobio dobar popust.
Inače možeš pogledati njihov portfolio sa list cenama na zvaničnoj stranici:
http://translate.google.com/translat...8&oe=UTF-8
Pozdrav,
V.S.
A htio sam da te pitam ovo..za mehanizam....jel otprilike isti kao kod tvog orienta....i ovo..za ovu narukvicu....urethane....to je neki etil karbonat..tako nesto....prvi put cujem za to...zanima me da ne znas mozda jeli izdrzljiva...i izvini sto te smaram ovolikoima li dje onim seiko spring drive u usa da se kupi???
i jos nesto....da ovi iz orienta znaju kolko si im musterija nasao...poslali bi ti jedan orient royal,u to sam siguran![]()
gorro wrote:
Bazni mehanizam je verovatno isti, samo što su u moj ugrađene dodatne komplikacije, indikator rezerve snage i rotirajući unutrašnji prsten.A htio sam da te pitam ovo..za mehanizam....jel otprilike isti kao kod tvog orienta....i ovo..za ovu narukvicu....urethane....to je neki etil karbonat..tako nesto....prvi put cujem za to...zanima me da ne znas mozda jeli izdrzljiva...i izvini sto te smaram ovolikoima li dje onim seiko spring drive u usa da se kupi???
Što se tiče narukvice mislim da je u pitanju klasična kaučuk narukvica, samo ne znam kakvog kvaliteta. U svakom slučaju mislim da ne treba da brineš o tome, sigurno je dosta izdržljiva.
gorro wrote:
Hehe, verovatno si u pravu, a to bi bilo stvarno fer sa njihove strane. Ja sam već izabrao, samo da mi pošaljui jos nesto....da ovi iz orienta znaju kolko si im musterija nasao...poslali bi ti jedan orient royal,u to sam siguran![]()
![]()
Pozdrav,
V.S.
Bookmarks sajtovi