tnx, Refresh, rekao bih da si u pravu, a te razlike su sasvim dovoljne da odluka padne na OM!Nadam se da ne gresim?
tnx, Refresh, rekao bih da si u pravu, a te razlike su sasvim dovoljne da odluka padne na OM!Nadam se da ne gresim?
jole777 kaže:
Ja sam odustao od Orienta,bar na neko vreme,iz razloga što ne mogu da čekam proceduru oko izdavanja visa kartice,pa da čekam sat. Hvataju me praznici...
Izbor je pao na dve gotovo identične mašine,ali već 5 dana ne umem da prelomim,jer nemam mogućnost da ih vidim uživo. Kupio bih ga "na slepo". Ako neko ima neki savet,dobrodošao je.
Seiko SNZD13K1 i drugi
Seiko SNZF17K1
Uzmi Sea Urchina ili Baby Sumo (ne znam ni ja sam kako su ga više krstili) tj. SNZF17K1. Oba modela koja si izdvojio su slična po kvalitetu ali eto, meni lično se na onom drugom ne dopada previše korona i zbog toga bi mi izbor bio SNZF17k1. Mada, to je već stvar ukusa.Nećeš pogrešiti ni sa jednim ni sa drugim.
Mada, kada već izdvajaš toliko novaca razmotri SKX007 kojeg imaš i ovde na forumu po vrlo prihvatljivoj ceni. Stavi ga na kožnu braon narukvicu i elegantniji (pravi) ronilački sat u ovoj cenovnoj klasi nećeš naći.
Pitaj člana nikola0406 šta misli o skx007 na koži.
Pozdrav
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
@Vladan984 Seiko SNZD13K1Odličan je!
Kakav si hteo Orient?
Orient 2ER00001B
Onaj što liči na rolex,sa onim uveličavajućim dodatkom iznad datuma,kako god da se zove![]()
Treći je Seiko 007. Na tvoju sugestiju,Dragon, da je elegantan,u meri kojoj može da bude ronilački sat,na koži... Robusniji je,rekao bih. Zanima me da li je neki od ova 3 Seika shock resistant? Da li je bilo koji "diver" shock resistant?
Pozdrav
Svaki od pomenutih ima Diashock antishock zastitu - dosta slicnu Incabloc na ETA mehanizmima.
Usput - Seiko 5 se zove zato sto mora da podrzi 5 standardnih zahteva:
1. shock resistant,
2. water resistant,
3. automatic,
4. day,
5. date.
Divers serija pretstavlja korak iznad Seiko 5 serije (i najcesce koristi iste mehanizme, dok je razlike vec lepo naveo Refresh)
No time to lose
Bookmarks sajtovi