Samo da napomenem da sam signal varira u toku dana tako da nikada nije konstantan recimo nekada je bitnije da je i naslabiji signal konstantan nego da varira izmedju najaceg i da ga uopste nema nema jer da bi se nesto pojacalo na drugoj strani mora da postoji bar nekakav pa makar i najslabiji signal.
Ono sto sam ja uspeo da vidim to je da sam dobio signal koji bez pojacivaca iz hiljadu pokusuja nisam nikad dobio ni s od signala a sada ga ima.Ima ga ali nekada prodje tek is petog pokusaja a nekada odmah.Ja sam drastican primer lose konfiguracije terena ali na toj istoj konfiguraciji nikada nisam imao nikakav signal sada ga bar ima.
Ostaje mi da proverim kako je nocu no za to su mi potrebni naredni dani kako bi proverio.U svakom slucaju kada signal varira i uopste ga nema u nekom trenutku tu pojacivac ne pomaze jer nema sta pojacati ali zato je dobra opcija na satu da on sam svaku noc u svoje predefinisano vreme trazi signal za azuriranje vremena pa od recimo mesec dana ili vise sigurno ce u nekom trenutku pokupiti signal ako ste sat prethodno ostavili pored prozora uz pojacivac.
Uskoro cu napisati gde ga mozete kupiti mislim da su par komada ostavili za prodaju .
Registracija
Help

6Likes
LinkBack URL
About LinkBacks

Odgovor sa citatom

Bookmarks sajtovi