Prikaz rezultata 1 do 10 od ukupno 14
Like Tree6Likes

tema: Citizen pojacivac prijema atomskog casovnika (DCF77)

Threaded View

Član Avatar korisnika vlada035
    Član od
    6.4.2011.
    Lajkovi
    1185
    Reputacioni uticaj
    16

Određen forumom Re: Citizen pojacivac prijema atomskog casovnika (DCF77)

Ja imam 2 G-Shocka i 3 stona sata koji se automatski sinhronizuju sa atomskim satom u Nemackoj.
    Otkako sam ih kupio bez problema se sinhronizuju-doduse, moram da ih stavim na prozor i da ih okrenem ka severu ali uglavnom uhvate signal posle nekoliko minuta.
    Medjutim, prosle godine su sazidali visoku zgradu direktno preko puta moje koja mi zaklanja sever i zbog koje sad imam problem sa sinhronizacijom.
    Moram satove da ostavim na prozoru tokom cele noci i cak ni tada sinhronizacija cesto ne uspe.
    Probao sam da iznesem satove na otvoren prostor i tada sve radi ok, cak i preko dana.
    Zato sam se resio da nabavim ovaj Citizenov pojacivac signala, ali dugo nisam mogao da nadjem sajt koji hoce da ih salje u Srbiju-problem je sto su ovi pojacivaci pravljeni namenski za frekvenciju atomskog sata u Nemackoj i prodaju se uglavnom u zemljama koje su van dometa tj uglavnom u spanskim prodavnicama.
    Konacno sam pronasao radnju koja salje za Srbiju i ima ok cenu i pre par dana mi je stigao.
    Prvi utisci su odlicni-samo stavim pojacivac pored sata i bukvalno posle dvadesetak sekundi sat se sinhronizuje.
    Ovde sam ga kupio:
    Wave receiver for radio controlled watches DCF77 - Relojerias CENI S.L.
    Kad se registrujete i stavite Srbiju kao zemlju isporuke automatski dobijete umanjenje PDV a isporuka je spanskom nacionalnom postom i besplatna je, tako da je mene na kraju kostao 20,66 evra.
    Platio sam PP a nije naplacena carina i PDV kod nas.
    Evo i slika:
    Priložene slike Priložene slike Kliknite za sliku za veću verziju

Ime:	IMG_2400.jpg
Viđeno:	213
Veličina:	143,6 KB
ID:	73155   Kliknite za sliku za veću verziju

Ime:	IMG_2401.jpg
Viđeno:	355
Veličina:	161,4 KB
ID:	73156  
    RUS, VLADAN P, krstin and 1 others like this.

Slične teme

1. Odgovora: 4
    Poslednja poruka: 14.8.2011., 16:01

Tags for this Thread

Bookmarks sajtovi

Vaš status

• Ne možete postavljati teme
  • Ne možete odgovarati na poruke
  • Ne možete slati priloge uz poruke
  • Ne možete prepravljati svoje poruke
  •