Ja imam 2 G-Shocka i 3 stona sata koji se automatski sinhronizuju sa atomskim satom u Nemackoj.
Otkako sam ih kupio bez problema se sinhronizuju-doduse, moram da ih stavim na prozor i da ih okrenem ka severu ali uglavnom uhvate signal posle nekoliko minuta.
Medjutim, prosle godine su sazidali visoku zgradu direktno preko puta moje koja mi zaklanja sever i zbog koje sad imam problem sa sinhronizacijom.
Moram satove da ostavim na prozoru tokom cele noci i cak ni tada sinhronizacija cesto ne uspe.
Probao sam da iznesem satove na otvoren prostor i tada sve radi ok, cak i preko dana.
Zato sam se resio da nabavim ovaj Citizenov pojacivac signala, ali dugo nisam mogao da nadjem sajt koji hoce da ih salje u Srbiju-problem je sto su ovi pojacivaci pravljeni namenski za frekvenciju atomskog sata u Nemackoj i prodaju se uglavnom u zemljama koje su van dometa tj uglavnom u spanskim prodavnicama.
Konacno sam pronasao radnju koja salje za Srbiju i ima ok cenu i pre par dana mi je stigao.
Prvi utisci su odlicni-samo stavim pojacivac pored sata i bukvalno posle dvadesetak sekundi sat se sinhronizuje.
Ovde sam ga kupio:
Wave receiver for radio controlled watches DCF77 - Relojerias CENI S.L.
Kad se registrujete i stavite Srbiju kao zemlju isporuke automatski dobijete umanjenje PDV a isporuka je spanskom nacionalnom postom i besplatna je, tako da je mene na kraju kostao 20,66 evra.
Platio sam PP a nije naplacena carina i PDV kod nas.
Evo i slika:
Registracija
Help

6Likes
LinkBack URL
About LinkBacks

Odgovor sa citatom

Bookmarks sajtovi