Poslednja vest. Ako ga dobro razumem kaze poslace novi a ispratice i gde je prvi sto je poslao. Videcemo...
Hello,
No, still have not news.
But don't worry, I send again to you this week.
The missing one I check it too.
Regards,
Getat Watch CO.
Tat
Poslednja vest. Ako ga dobro razumem kaze poslace novi a ispratice i gde je prvi sto je poslao. Videcemo...
Hello,
No, still have not news.
But don't worry, I send again to you this week.
The missing one I check it too.
Regards,
Getat Watch CO.
Tat
... a evo i od mene informacije od cuvenog Tat-a
Citat:
Hello,
I have checked the tracking no.from Hk post that said the parcel had left from HK on 2-Apr.
So you will received it very soon.
Regards,
Getat Watch CO
Tat
21.04 usao u Srbiju i poslat je odmah na carinjenje. Ocekujem za 3-4 dana da dodje do mene.
www.posta.rs pa pracenje posiljke i to po HK broju, ali samo od momenta ulaska u Srbiju.
Datum Mesto Faza Status Potpisnik 21.04.2010 12:52:4211003 IZMENIÈNA POŠTAPrispeæe 21.04.2010 13:27:5311003 IZMENIÈNA POŠTA - 61200 CARINA GPC BEOGRADOtprema 22.04.2010 09:36:0511200 GPC BEOGRAD - 11200 GPC BEOGRADOtprema
Stigao!!!
Izveštaj i slike večeras. Ni ja ga još nisam video, stigao je kod mojih.
Za sad samo jedna slika i prvi utisci. Treba da promenim baterije u aparatu. Sat odlicno izgleda. Dosta je laksi od orient-a. Kozna narukvica je odlicna, stvarno dobro izgleda a i dobar je osecaj na ruci. Debela je oko 5mm. Za moju ruku je mogla i malo veca, ali nije imao (80/130). Na poslednjoj rupi zakopcavam ali ne bih se bunio da ima jos jedna. Kucanje mehanizma cujem sa udaljenosti od 40cm i za sada mi je interesantno. Veceras cu temeljnije da proverim kako svetli u mraku. Sinoc sam probao i stvarno se dobro vidi, mada je sat vrlo malo bio na svetlosti.
![]()
Pa nek ti je sa srećom! Pratio sam svo vrijeme temu i razvoj
situacije i veoma mi je drago što se sve dobro završilo! Inače,sat
super izgleda-veoma mi se sviđa Panerai look!
Hvala. Bice jos slika u toku dana.
Super sat, u zdavlju da ga nosis.
Postavi obavezno jos slika, narocito mehanizma.
Ima nas koji smo vrlo zainteresovani za kupovinu sata.
Bookmarks sajtovi