Što se mene tiče, tema može da ostane pošto nije reč o klasičnoj re*lici već kao što i samo ime kaže, radi se o "Panerai Hom(m)age" satu!
Baš me interesuje i kakav je kvalitet sata, samog kućišta i mehanizma! Dosta sam čitao o njima, prilično su popularni ali je jedno kada čitaš iskustva jednog amera a sasvim drugo kada je to iskustvo ljudi sa ovih prostora.
Obavezno prenesi utiske kada stigne sat, kao i kako je prošao proces naručivanja (PayPal, kartica), dostava, carina i sve ostalo što je vezano za sat. Obzirom da je ovo praktično prva kupovina kineskog sata, verujem da će mnoge interesovati.
Pozdrav
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Pa ono jeste, dvoumio sam se da li da naručim, preblizu je replici. Mada, imaju svoje ime, mehanizmi su kineski, jedino što je izgled isti kao Panerai satova. E sad, nisam siguran, ali mislim da Panerai nema autorska prava na izgled sata. Uglavnom, vodio sam se logikom, ako na forumu na kome nije dozvoljena rasprava o replikama (watchuseek) raspravljaju o ovim satovima, onda verovatno i ne spadaju u domen replika.
I mene je zainteresovalo da vidim kvalitet koji se dobija za uloženi novac, a sudeći po komentarima amera, za koje znam da mogu da budu velike picaj*le za ono za šta plaćaju, izgleda da je dobar.
Sviđa mi se što možeš da naručiš boju brojčanika, kazaljki, izgled kućišta i kožne narukvice. Da prilagodiš sat kako tebi odgovara.
Tako da prelomih i naručih. Još uvek nisam dobio instrukcije kome da pošaljem pare. Inače, ovaj ću da probam da platim paypal-om. Radio sam neko vreme u Americi pa sam tamo imao račun i paypal vezan za taj račun. Račun nisam ugasio i ostavio sam par stotina dolara za svaki slučaj pa kontam da probam da platim i time. Ako ne prođe paypal ostaje visa virtuon.
p.s. Homage - Hommage, bem li ga, oni kazu homage koliko sam uspeo da vidim.
Lepo izgleda...a jel mozemo da saznamo link sa kojeg si narucio
Izvinjenje, zaboravih da stavim i link i pored namere da stavim
http://www.siswatch727.com/index.do
Ne vidim opciju da se moze platiti obicnom karticom mislim visa virtuon ?
Koliko im treba vremena da odgovore na mail?
par dana. podseti ih slobodno.
sviđa se i meni, ima li koji model sa datumom
Ima i sa datumom. Evo linka za sajt: GETAT WATCH CO. - pilot watch, marina watch, 6497 6498 movement,Custom made watch, Case set, Watch acessories
Klikni na kategoriju Watch sa leve strane, a onda će se otvoriti slike.
Bookmarks sajtovi