Ok, evo kratak opis:
O tehničkim karakteristikama nebudem jer danas putem googla je najlakše nači ove informacije.
Core sam kupio prije 2 mjeseca i nisam do sada u potpunosti isprobao sve njegove mogučnosti. Prvo o udobnosti. Sat je izuzetno lagan i udoban, pogotovo zahvaljujuči širini silikonskog remena i širini lug-ova. Ja sam se odlučio za Regular Black model iz razloga jer mi je čitljivost izuzetno bitna a pozitivni ekran je prava ugoda za čitanje. Vjerujem da ovaj sat kupuju avanturisti pa stoga evo jedna zanimljiva informacija za njih.
Barometar je već dva mjeseca točan na stupanj sa meterološkom stanicom koja se nalazi u mojem gradu i kompas je (ukoliko se postavi točna deklinacija) točan do 3-4 stupnja. Znači poprilično zadovoljavajuče.
Visinomjer nisam još testirao kako treba ,ali nedavno sam išao na blagi uspon (170-390m) i kada sam se vratio kući sat je bio na metar točan od kad sam ga kalibrirao.
Što se tiče ekrana , neznam koliko vam je važna čitljivost ,ali imao sam i pozitivni i negativni u rukama i pozitivni je stvarno puno čitljiviji. Toliko jako da u situacijama kada bi bilo nemoguče pročitati negativni ekran bez osvijetljenja ja mogu pročitati pozitivni bez da palim svijetlo. Svijetlo nije ko na casio G-Shocku , znači nije niti približno jako. Ja ovo smatram kao pozitivnu stvar jer je na Suuntu svijetlo dovoljno jako da pročitate apsolutno sve informacije bez da vas zasljepi.
Pošto sat imam samo dva mjeseca ne mogu vam reči autonomiju baterije ,ali na stranim forumima ljudi javljaju da traje između 12-15 mjeseci ovisno o uporabi. Opet, problem nikakav jer znate da možete zamjeniti bateriju u doslovno dvije minute.
Opširniji review se nalazi na donjem linku:
Suunto Core Regular Black recenzija
Zahvaljujem na čitanju
Registracija
Help

1Likes
LinkBack URL
About LinkBacks

Odgovor sa citatom
Bookmarks sajtovi