Elem, ja sam taj pomenuti drug koji ima problem s Casio AWF101-1A.

Izgleda mi da sam uspeo da resim problem ili makar se nadam da je tako. Naime na ovom satu ima neka funkcija HSET - koja ne znaci hour set nego "hands set" i koja omogucava da se skazalje pomeraju manuelno, u koraku od 1/3 minute (na svakih 20 sec po jedan koraj skazalje koja pokazuje minute).
Ja sam se i ranije igrao s tom funkcijom i namestao kazaljke, i sve je bilo dobro do prvog sinronizovanja s radio-signalom iz Nemacke - onda se minutara ponovo vracala za oko 2/3 minuta unazad

Upustvo koje sam dobio uz sat je bilo na nemackom - i po njemu sam se rukovodio kada sam ovo podesavao. No, evo veceras sam skinuo PDF na engleskom i u njemu se cela operacija malo razlikuje (na samom kraju). Moze biti da ta razlika upravo znaci neko "snimanje podesavanja" u sam sat, koje ja iz razloga mog nepoznavanja nemackog jezika ili, pre ce biti, loseg upustva na nemackom jeziku nisam radio.

Ostavicu sat veceras na prozoru - pa ako sutra sve bude kako treba i sat sinhronizovan i kazaljka gde treba - ja sam srecan covek!