Joki, ja mogu da ti dam odgovor, ali ja nisam toliko objektivan (iako se trudim) pošto zaista ne podnosim modne satove. Ruku na srce, na tržištu postoje i modni satovi jako kvalitetne izrade (primer je Nautica), ali velika većina je najobičnija konfekcija.

Što se tiče tog sata u njemu je najverovatnije neki Miyota mehanizam i to je verovatno jedina dobra stvar u vezi njega, sve ostalo (kućište, staklo) je neki prosek u tom cenovnom rangu. Ne mogu da budem toliko neiskren pa da kažem da je on loš sat u odnosu na satove ne-modnih proizvođača tog cenovnog ranga, ali ja lično ne bih toliko bi oduševljen činjenicom da nosim sat marke Police. Nemam ništa protiv da kupim njihov parfem ili naočare za sunce, ali smatram da su industriju satova zaista mogli da zaobiđu i da to tržište prepuste kompanijama koje se zaista time bave. Ali to je naravno samo moje mišljenje...

Što se tiče dodatnih komentara tog sata pročitaj tačke 2 i 3 mog odgovora u sledećoj temi: Police Twingear jer se odnose i na ovaj sat koji tebe zanima.

Bilo kako bilo, moja preporuka za sat u tom cenovnom rangu ide ka nekim drugim proizvođačima kao što su Seiko, Citizen, Festina, Candino i sl. Ako bi bio spreman da dodaš još nekoliko hiljada dinara onda bih ti preporučio Tissot ili Certinu. Ako razmatramo satove slične cene onda pogledaj i sledeće:

Festina
Candino

Pozdrav,
V.S.