Prikaz rezultata 1 do 10 od ukupno 21

Hybrid View

Novi član
    Član od
    16.3.2010.
    Lajkovi
    1
    Reputacioni uticaj
    0

Određen forumom re: Aqua Master satovi?

http://www.goldspeed.com/watches-aqu...s-watches.html Ovde se mogu pogledati muski satovi istoimenog proizvodjaca. Radi se o marki sata koja je pravljena za americke hip hopere.

sub
    sub je offline
    Stariji član Avatar korisnika sub
    Član od
    3.1.2009.
    Lajkovi
    143
    Reputacioni uticaj
    21

Ukusi u stvarno raliciti.
    Mislim da,bi verovatno nasao neke poklonika i kod nas,ali mislim da je njihov broj vrlo mali tako da sve u svemu i ne bi imao neki veliki uspeh sa ovim brendom i ovim modelim satova,mozda eventualno kod zenske populacije,ali definitivno ne po ovoj ceni.

Novi član
    Član od
    8.11.2009.
    Lajkovi
    8
    Reputacioni uticaj
    0

Citat Little_Italian kaže: Pregled poruke
    http://www.goldspeed.com/watches-aqu...s-watches.html Ovde se mogu pogledati muski satovi istoimenog proizvodjaca. Radi se o marki sata koja je pravljena za americke hip hopere.
    Pa ako je sat pravljen za hip hop populaciju onda je potpuno jasno zašto takav dizajn i sasvim je OK. Ali ovaj brand mi nije poznat pa ne mogu ništa više da kažem
    Doxa Trofeo
    Zodiac Deep Reef
    G-Shock AWG-100
    Steinhart Nav B-Uhr II
    Getat Radiomir Homage

Novi član
    Član od
    16.3.2010.
    Lajkovi
    1
    Reputacioni uticaj
    0

Hvala Dragonu za dobrodoslicu, kao i ostalima za odgovore. Kao sto je neko rekao , ''dokle smo otisli" sa komentarima. Za momka iz RS, ja sam i napomenuo da sam dugo ''preko'' i da nazalost nisam imao prilike za sve ovo vreme obidjem Beograd. Znaci ,mogu samo da nagadjam kakav je trend u Srbiji ili na Balkanu uopste. Angel je spomenuo Paf Dedija i Breitling sa dijamantima. Aqua master iskljucivo koristi dijamante, ne cirkone. Od poznatih ga nose Jay Z, fifty cents, Jessica Simpson......Znaci da se moda u Americi i Evropi razlikuje sto je sasvim ok. Neko je spomenuo da je Aqua master za gay populaciju, da ga cak ni oni ne bi kupili. Ne bih znao sta da kazem na to nego da svako ima svoje misljenje i da svacije misljenje cenim, posebno nasih ljudi koji imaju ekstra ukus za dobre stvari. Mozda sam ja ''prso '' ovde u Americi sto se satova tice........Bilo kako bilo, hvala na komentarima.....

Istaknuti član Avatar korisnika dragon
    Član od
    27.8.2008.
    Lajkovi
    1419
    Reputacioni uticaj
    55

Moda u Evropi i Americi se oduvek razlikovala i što reče, dobro je da je tako. Dal bi ovi satovi bili prihvaćeni od strane gay populacije, zaista ne znam, možda da, možda ne, opet je više pitanje ukusa nego li seksualne opredeljenosti. Mislim da to, kao ni dal te satove u SAD nose poznate ličnosti ili ne, nije bitno u tolikoj meri jer sam prilično siguran da za muške modele ove firme tržište u Srbiji, pa čak možda i na Balkanu praktično ne postoji. Ženski modeli bi verovatno mogli da prođu, ali pre svega mislim na modele čije se cene kreću tu do 30-ak hiljada dinara, znači do nekih $400.

Moguće je da su satovi zaista popularni, ali obzirom da pratim nekoliko poznatijih foruma i poveći broj blogova kada je časovničarstvo u pitanju, moram ti priznati da do sada nisam primetio da se iko pohvalio nekim Aqua Master satom. Možda mi je promaklo, ne znam...

Pozdrav

Novi član
    Član od
    16.3.2010.
    Lajkovi
    1
    Reputacioni uticaj
    0

Dragon,

u potpunosti se slazem sa tobom. Svaka cast za komentar!

Slične teme

1. [PRODATO] Tag Heuer Aqua Racer
    By mane in forum Prodaja satova
    Odgovora: 9
    Poslednja poruka: 8.8.2011., 0:23
  2. Omega aqua terra co-axial GMT chronograph
    By milan zmaj in forum Omega
    Odgovora: 13
    Poslednja poruka: 19.2.2011., 17:46
  3. Longines Master Complication
    By Marko 5 in forum Koji sat kupiti?
    Odgovora: 7