Trazio sam po netu nesto vise da saznam o mehanizmu moga sata i nasao nesto, e sada je pitanje da li je to to i to izgleda ovako: Valjoux 7750 movement. Da li nekome to nesto znaci?
Trazio sam po netu nesto vise da saznam o mehanizmu moga sata i nasao nesto, e sada je pitanje da li je to to i to izgleda ovako: Valjoux 7750 movement. Da li nekome to nesto znaci?
Što ne postaviš fotografije pa da vidimo kako izgleda sat?
Koliko vidim, postoje dve verzije ovog modela. Jedna je sa kvarcnim a druga sa automatik hrono mehanizmom.
Koji model od ova dva ti poseduješ? Prvi ili drugi?
pictures borrowed
![]()
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Ovaj drugi, tj. donji sat. U prvi mah mi se ucinilo da su isti, a izgleda da nisu. Nesto vise sam bio saznao preko oglasa coveka koji je prodavao sat, sada vec slican mom i celi oglas je glasio ovako:
I am selling my Sector 900 chronograph diving watch. It is water resistent to 100m and has a Valjoux 7750 movement. It is in great working condition and has been work maybe 20 times since I purchased it. It has a sapphire crystal face. The strap and deployment clasp that came with it I still have but the strap has a slight tear on it. I purchased a high quality stingray strap and deployment clasp for it that is on the watch right now. It comes with all boxes, papers, etc. as seen in the pictures. The reason I am selling it is I have nine watches right now and one left wrist and am just not wearing some of them enough. I have many references from Watchnet. E sada izvinite sto je na engleskom, ali je ovo najvise sto sam uspeo da nadjem. Pozdrav.
Pa ako imaš sat sa druge slike, onda je u njemu kvarcni hrono mehanizam a ne 7750 automatik.
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Izvinjenje, moja greska. Ipak je u njemu izgleda neki obican mehanizam.
Bookmarks sajtovi