Pozdrav svima ! Potrebna mi je pomoc oko kupovine sata do 80e. Nisam bas upucen toliko u satove , pa ako bi ste mogli da mi pomognete ! Unapred hvala !
Za sada sam nasao Casio AQF-102W-1B
Pozdrav svima ! Potrebna mi je pomoc oko kupovine sata do 80e. Nisam bas upucen toliko u satove , pa ako bi ste mogli da mi pomognete ! Unapred hvala !
Za sada sam nasao Casio AQF-102W-1B
Jel imas nesto posebno sto te zanima npr. digiralni/angonalni/quartz/automatic ili si se definitivno odlucio za angonalni/digitalni?
Ipak sam se odlucio za edifice seriju Casio EF-305-1A ovaj model sam kupio![]()
Ima ona poslovica koliko slika postavio da vidimo toliko te godina sat sluzio![]()
Otvoren sam za svaku mogucu opciju. Iskreno ne razumem se bas... Realno najbitniji mi je izgled... Mada vise volim kozne i gumene narukvice ali i metalne bi prosleAko moze neki predlog i misljenje o ovom casio satu kog sam postavio... Unapred hvala !
![]()
Ash, čestitam na kupovini.Verujem da ćeš biti zadovoljan.
Ako te ne mrzi-slike odmah a utiske o satu za neki dan.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Kad govorimo o analogno digitalnim satovima do 80 evra,verovatno je model koji si izabrao najbolji i imaš peporuku sa moje strane za kupovinu.Vrlo zahvalan sat sa mnoštvom funkcija koji nije sklon kvarovima.
Ako te zanima drugačija vrsta sata možeš pogledati i ostale Casio modele na tom sajtu do zadate cene.Recimo ,možda će ti biti zanimljiv neki iz serije Duro,na primer ovaj
Casio MAR-301D-1A
Dakle,kad je reč o Casio satovima,biraj slobodno onaj koji ti se dopada.
Ako te zanima automatic sat ostaje ti Seiko iz serije 5 koji se takođe mogu kupiti na istom sajtu i za svaku su preporuku.Npr.
Seiko SNK807K2
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Slazem se sa Vladanom, ali me je pretekaohttp://www.svetsatova.com/forum/f74/...html#post40625 mana: precnik 37mm
Poslednja ispravka: bezbi (28.9.2011. u 20:34)
Trenutno sam u nekoj frci oko skole , pa cim to resim eto slika + utisciHvala na cestitkama !
![]()
"Vazduh trepti, kao da nebo gori. Da, sprema se oluja..."
Bookmarks sajtovi