Moram da priznam da ja do sada nisam čuo za "cover" proizvođača satova, mada to svakako ne znači da možda nije u pitanju prestižni i poznati brend.
Ono što sam uspeo da saznam (a to je nažalost veoma malo ) jeste da je u pitanju relativno mlada i porodična kompanija i da se nalaze u švajcarskoj.
Od automatskih mehanizama koriste eta 2824-2, 2836-2 i 7750 valjoux, što predstavlja neki standard za kvalitetne satove. Za kvarcne mehanizme nisam pronašao podatak, mada predpostavljam da su takođe eta (nije nužno). Još neka od bitnih karakteristika jeste da većina automatskih satova ima safirno staklo, dekorisane mehanizme.
Nisi rekao dal te intereseju satovi sa kvarcnim ili automatskim tj. mehaničkim mehanizmom?!
Automatski hronograf modeli su ~1200e u inostranstvu, mada ne znam kolika je cena kod nas. Za te novce, pod uslovom da si mislio na automatski mehanizam, možeš da pogledaš recimo i Hamilton i Fortis satove koji se distribuiraju kod nas. A možeš da baciš pogled i na sledeće 2 teme... sat do 1000e , sat do 2000e!

Zvaničan sajt

Pozdrav